Room tour van mijn nieuwe kamer!

Room tour van mijn nieuwe kamer!

Het is tijd voor een room-tour! Yay! Ik ben in April verhuist naar een andere kamer in huis. Ik ben naar de zolder kamer verhuist en heb het helemaal naar mijn smaak ingericht. Ik ben flink uit mijn comfort zone gegaan, ik twijfelde stiekem over het resultaat maar ben er heel erg blij mee. De kleuren matchen goed, en geeft mij een heel vrolijk en fris gevoel wanneer ik mijn kamer in stap. Ik merk dat het mijn eigen plekje is geworden waar ik kan studeren, bloggen en relaxen met netflix. Ik laat mijn kamer zien door middel van foto’s, kijk je mee?

Wat vinden jullie van mijn nieuwe kamer? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat super leuk Evelien! Alles past bij elkaar, echt heel tof!

 2. Ik ben verliefd op je interieur, OOH WAUW! ♡ Pre-cies hoe ik het ook wel zou willen hebben. Echt geweldig gaaf joh!

 3. Zo goed dat je dit gewoon durfde! Vind het resultaat leuk geworden!
  Ik kom vanavond eventjes een kijkje nemen!
  Liefs, Nathalie

 4. Je nieuwe kamer ziet er zo mooi uit, heel leuk ook al die groengele details. Love it!

 5. Dat bed heb ik ook gehad. Erg mooi! Wat heb je je nieuwe kamer tof ingericht, zeg! Heel erg leuk, die polaroids!

 6. Ik ben er helemaal weg van, geweldig! Vooral het behang vind ik heel erg tof! Het bed heb ik ook gehad, staat helaas (waarschijnlijk) nog steeds in het huis dat ik vroeger met mijn ex had.

 7. Ik vind je kamer super tof! Die gele kleur, dat behang vind ik echt helemaal geweldig. Super leuke kamer!

Geef een antwoord

Sluit Menu