Photo diary 100 | Zwemmen in de plassen, home alone & laatste stagedag!

Photo diary 100 | Zwemmen in de plassen, home alone & laatste stagedag!

Goedemorgen! Van de week was druk maar héél erg leuk. Ik heb veel aan school gewerkt en ruim van te voren voor de tentamens mijn samenvattingen klaar, heb mijn eerste stagejaar op het hbo afgerond, heb mijn ouders voor twee weekjes uitgezwaaid want ze zijn op vakantie naar het heerlijke Italië, en heb genoten van het weer en ben met Mike en Noah naar de Reeuwijkse plassen gegaan en lekker gezwommen. Kijk je mee naar photodiary 100?

Maandag

Maandag was het heerlijk zomers weer en trok ik mijn favoriete groene jurkje uit de kast. Ik ging alleen voor hoorcollege naar school en ging de vrije uurtjes daarvoor goed besteden aan mijn onderzoek en tentamen. Goed bezig! Tussen het bikkelen door genoten Sahra en ik ook nog eventjes van het heerlijke zonnetje. 
Daarna ging ik eventjes naar het winkelcentrum want ik had een nieuwe foundation nodig. Mijn oude grote favoriet was op gegaan en zocht een luchtere variant. De review komt snel online! Ook kocht ik twee biertjes voor mijn stagebegeleider, hier zou hij vast heel erg blij van worden. 
Dinsdag
Dinsdag stond mijn wekkertje vroeg want ik had een dagje stage. Alweer mijn laatste stagedag. Ik droeg die dag mijn nieuwe favoriete kleding item waar ik wel in kan wonen, mijn flared jeans met zwart-witte strepen. Outfit post komt volgende week online hiermee!
De laatste keer een onwijs lange reis naar Haarlem maken, ik had toch moeite met afscheid nemen van de cliënten en collega’s. Het is lastig want ze beseffen niet goed dat je ‘afscheid neemt’. Eventjes ter verheldering, ik heb een jaar stage gelopen met verstandelijk gehandicapten. Ik heb getrakteerd op Goudse stroopwafels, mijn stagebegeleider biertjes gegeven en had die dag mijn eindgesprek. Allemaal ontzettend goed verlopen en heb ik een dikke 8+ gekregen! Wauw! 
Na de leuke dag stage ging ik voor het eerst (!!) dat jaar Haarlem in, ik ging voor mijn moeder silky underwear van Lush halen op aanraden van mij voor de vakantie. Ik vind Haarlem zo’n gezellige stad! Ga er zeker nog vaker naar toe. 
Woensdag

 Woensdag ochtend begon ik met een work-out! Toen kwam ik vriendinnetje Leonie tegen en spraken we gezellig gelijk in de middag af, we hebben wat fotootjes geshoot.

We gingen naar mijn favo hotspot in Gouda! Namelijk de koffiefabriek, we hebben genoten van een heerlijke ijskoffie (all time favourite!) en hebben gezellig bijgekletst.

 Favorite quote: Every blondie needs a brownie by her side! <3

Donderdag
Donderdag was het Hemelvaartsdag en was ik ook een dagje vrij, ik heb die dag lekker in het zonnetje aan school gewerkt en genoten van het weer. In de ochtend gingen mijn ouders met de auto op weg naar Italie toe en toen begon mijn twee weken ‘op mezelf!’. 

In de middag ging ik lekker ontspannen, douchen, scrubben en een heerlijk maskertje aanbrengen. Ik heb zo genoten! Kwam helemaal lekker bij.

Vrijdag

 Noah zat Vrijdag ochtend lekker in de tuin, ik ging douchen en aan mijn blog werken en toen hoorde ik Noah tegen de deur springen. Kijk hoe lief!

 In de middag meette ik samen met mijn zus in de stad, we gingen eerst bij Barista café een koffie drinken en daarna gingen we outfits shooten. Super gezellig! Het was ook heerlijk weer.

 Na een outfit in de stad te hebben geshoot gingen we naar Nathalie haar huis toe. Ik meette weer met saar! Ik had der zo gemist. In de avond ging ik gezellig bij der eten en daarna ging ik snel naar huis fietsen.

Om 8 uur stond poopoo alweer voor de deur! We hadden een heerlijk quality time weekendje samen.

We hebben vuurtje gestookt, wijn en biertjes gedronken en het zo gezellig gehad! Heerlijk zulke tijd samen. <3

Zaterdag
Zaterdag was het heerlijk weer, om 9 uur zaten we al bij de Reeuwijkse plassen. Noah heeft heel de de dag gezwommen en met der balletje gespeeld. In de middag reden we naar Zeeland want we hadden een verjaardag van Mike zijn oom. <3

 Na een lang ritje vanuit Zeeland gingen Mike en ik weer saampjes Noah uitlaten, ik nam mijn camera mee en nam wat kiekjes. Hoe lief is de foto van Mike en Noah samen! Cuties <3

Het was een heerlijke zomerse avond, weer tijd voor lekkere hapjes, vuurtje stoken en glaasjes wijn. 
Zondag

Zondag was het weer zulk lekker weer en Noah vond het Zaterdag zo leuk dat we weer naar de plassen gingen. Ik ben lekker verkleurd (helaas verbrand boven mijn boobies en schouders) maar hebben weer een leuke dag gehad. Heerlijk dit soort quality time. In de middag Robin Hood gekeken en saampjes gekookt. Toen was het weekend alweer om. <3
Hoe was jullie week? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Ziet eruit als een leuke week!
    Liefs Jorinda

  2. Het ziet er uit als een heerlijk weekje! Prachtige foto's heb je gemaakt 🙂 Haarlem lijkt me ook een hele leuke stad ben er nog nooit geweest maar het ziet er altijd zo gezellig uit op foto's!

Geef een antwoord

Sluit Menu