Haar inspiratie voor festivals!

Haar inspiratie voor festivals!

Het festival seizoen komt er weer aan! Het is in aantocht, de tijd dat je alle leuke bohemian items uit je kast mag trekken, denim shorts en leuke statement boots mogen weer uit de kast worden gehaald. Tijdens het festival seizoen kan je weer helemaal los gaan op het gebied van fashion, maar natuurlijk ook met je haar! De festivals zijn de plekken om inspiratie op te doen, maar ook een inspiratie bron te zijn. Show your hairdo!

Hipster knot
Dit is denk ik toch wel de meest bekende maar ook een heel leuke hairdo! Je kan het stylen als je lang/halflang of kort haar hebt en het staat bij iedereen leuk. Het geeft de bohemian en stoere twist aan je outfit. Ik ben er gek op! Je hebt er verschillende variaties in, je kan een grote messy bun maken, een half op gestoken knot of twee knotjes op je hoofd. Het is de perfecte haar stijl wanneer je een bad hair day hebt en je kan het helemaal afstylen met een haarband met een funky printje of een sjaaltje. Ik ben fan!De perfecte vlecht
Dit is de haarstijl die je kan rocken wanneer je halflang/lang haar hebt! Perfect voor het festival seizoen. De vlecht, je hebt er verschillende variaties van. Je kan de visgraat vlecht maken of de casual vlecht, maar kan ook aan de zijkant twee kleine vlechtjes maken (perfect voor korter haar, extra leuk als je je haar krult!) en je kan het zelfs in combi doen met een knotje. De afbeelding rechts onder vind ik ook heel tof, heel speels maar zo leuk te combineren! Iets anders dan de vlecht maar wel heel origineel.

Bij de vlecht vind ik lang haar prachtig, ik heb zelf korter haar maar er is een hele leuke optie om langer haar te krijgen. Je kan extensions inbrengen, je kan ze krijgen met slag of stijl haar en helemaal in jouw kleur. De webshop Oxy extensions is daar een fijne webshop voor, ze hebben een breed assortiment en verschillende kleur tinten. Heel erg leuk voor een festival om een keer iets anders te doen!

Flowers in your hair 
Op nummer drie staat natuurlijk de bloemen trend! Heel erg leuk om een haarbandje te stylen in je haar. Deze optie kan ook perfect bij lang/halflang/kort haar. Je kan bij je haar veel volume brengen of leuke slag en dan is deze leuke trend helemaal mooi afgestyld. Leuk met een zomers jurkje en sandaaltjes en you rock the look!

Wat is jullie favoriete haarstyl op het gebied van festivals? 
Liefs, 
Evelien
*Samenwerking
Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een fijne inspiratie! Ik sjaaltjes in het haar een hele leuke trend! Dat zou ik zelf ook wel willen dragen.

  2. Leuke inspiratie! Ik vind het losse haar heel mooi met van die prachtige krullen.. Jammer alleen dat dat nooit zo blijft zitten, maar gelukkig zijn de foto's er dan nog van! Haha!

  3. Leuke inspi! Zelf ben ik helemaal fan van de knotjes, dat draag ik heel vaak.

  4. Wat een leuke haarstijlen allemaal! Krijg spontaan zin van om naar een festival te gaan en mijn haar leuk te doen hihi.

  5. Bloemen in het haar vind ik zo mooi! Goh, ik moet dringend m'n vlechtskills trainen, haha!

  6. Na het zien van deze plaatjes kan ik echt niet wachten tot mijn haar weer ietjes langer is. Wat een heerlijke inspiratie!

Geef een antwoord

Sluit Menu