De items die niet mogen ontbreken wanneer je op vakantie gaat!

De items die niet mogen ontbreken wanneer je op vakantie gaat!

De zomer komt er weer aan en over 1/2 maandjes gaan veel mensen weer een leuk tripje maken in Nederland zelf, of naar het buitenland. Doordat je altijd erg beperkt ben wat je meeneemt geef ik mijn ultieme favorieten weer in dit artikel. Van praktische items tot dingen die niet in jouw make-up tasje mogen ontbreken. Lezen jullie mee?


Camera + sd kaart
Een ding wat echt niet mag ontbreken in mijn koffer is mijn spiegelreflex camera + extra lens. Als er iets is wat ik graag doe is momentjes vastleggen, alles op vakantie is altijd zo fotogeniek! Omdat ik altijd zóveel foto’s maak is een sd kaart ook heel erg belangrijk om niet te vergeten. Zorg voor een sd-kaart met veel geheugen en dan kan je zoveel momenten vastleggen. Bij de webshop goedkopesdkaart.nl heb je een divers aanbod aan sd kaarten voor je camera. Ik heb de Sandisk micro SD kaart met 32 GB mogen ontvangen en ben er ontzettend tevreden over. Zo hoef ik mij niet druk te maken over het geheugen!

Fijne leesboeken 
Wat ik zelf heel erg prettig vind wanneer je op vakantie gaat is een aantal fijne boeken aan te schaffen en meenemen. Een budget tip is om naar de kringloop te gaan of een bezoekje te brengen aan de straat biebs (ik heb ze gezien in Gouda en Breda) en het is zo fijn! Mijn favorieten is de shopaholic reeks van Sophie Kinsela of de boeken van Jojo Moyes.


Goede zonnebrand
Vorig jaar toen ik op vakantie ging naar Corfu heb ik mijn favoriete zonnebrand ontdekt. Namelijk die van Australion Gold. De zonnebrand fles die je op de foto ziet heb ik helemaal opgemaakt en ik ben nu zo verzot op dit merk. Ik heb nu voor deze zomer dezelfde variant gekocht maar dan met een bronzer erin. Ik ben fan!

Polaroid camera
Mijn instax mini polaroid camera mag ik ook zeker niet vergeten en beland direct in mijn koffer. Ik heb de polaroid camera vorig jaar gekregen van mijn ouders omdat ik geslaagd was en heb er nu nog steeds heel veel plezier aan.


Silky underwear van Lush
Wanneer je als vrouw last hebt van schurende benen wanneer het warm word heb ik de perfect oplossing voor je. Namelijk silky underwear van Lush. Dit is een heer-lijk ruikende poeder die je op je lichaam kan smeren. De poeder zorgt ervoor dat het je huid goed verzorgd, maar ook dat het niet blijft plakken en schuren in de zomer. Zo’n fijn en onmisbaar product!

Haarmasker
En het laatste item wat ook zeker niet mag ontbreken is een haarmasker, ik merkte vorig jaar dat mijn haar zo ontzettend droog werd van de zon, gloor en natuurlijk het vele douchen en zwemmen. Ik heb in Griekenland een masker aanschaft en veel gebruikt om mijn haar extra te verzorgen. Je kan natuurlijk ook je favoriet van thuis meenemen!

Natuurlijk zijn er ook basis producten die ik meeneem op vakantie zoals opladers, deoderant, tandpasta etc. Ik wilde graag in dit artikel mijn favoriete buiten de ‘basis’ producten laten zien.
Wat is jullie grote musthave voor op vakantie? Laat het mij weten in een reactie.

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Hmmm m'n polaroid camera heb ik inmiddels ruim een jaar niet eens meer aangeraakt (slecht!) Mag ik wel eens weer doen op vakantie!

  2. Ja heel veel leuke items voor deze zomer inderdaad! Mijn camera sleep ik echt overal mee naar toe. Mijn SD kaart daar in tegen vergeet ik veel te vaak in mijn laptop haha.

  3. Dat van Lush is een goede! Camera durf ik vaak niet mee te nemen, bang dat er iets mee gebeurt :/ Zonnebrand vergeet ik zo snel, haha xD

  4. Handig lijstje! Vooral het haarmasker is een goed idee, dat ga ik zeker mee nemen (goed excuus om een nieuwe te kopen voor de vakantie 😉 ). Mijn camera gaat zeker mee en ik denk dat ik een extra batterij ga aanschaffen!

  5. Goede tips! Mijn spiegelreflexcamera neem ik normaal gezien niet mee op vakantie, al zou ik dat toch moeten beginnen doen. Het is alleen zo'n gesukkel met een extra tas… In Amerika had ik m'n camera wél tourist-style om m'n nek, haha! Oh, en ik heb altijd en overal m'n e-reader bij me. Een complete bibliotheek op zak. 🙂

  6. Mijn camera staat op nummer 1! Die MOET mee, sowieso. Verder vind ik mijn bikini ook mee en een goede zonnebrand is inderdaad ook belangrijk. Oh, en een fijne rugzak!

  7. Ik heb mijn camera en polaroid camera op de eerste plek staan op het lijstje van wat ik allemaal moet meenemen op vakantie hihi. Een haarmasker is ook wel een goede inderdaad, daar had ik nog geen eens aan gedacht!

  8. De eerste vier producten heb ik altijd bij me op vakantie! Dat lushproduct lijkt me heel fijn zeg 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu