Cadeautip voor vaderdag!

Cadeautip voor vaderdag!

Moederdag is net achter de rug, ik heb mijn moeder verwend met een kwastenset van ecotools. Vaderdag is weer in aantocht! Het duurt nog wel een tijdje maar je kan nooit te vroeg zijn met inspiratie opdoen. Mijn vader mocht een overhemd ontvangen van overhemden.com. In het artikel van vandaag laat ik zien hoe het overhemd staat!

Overhemden.com is een webshop met een groot aanbod met (ofcourse) overhemden. Ze hebben allerlei verschillende merken in deze webshop. Voor iedere vader iets wils! Mijn vader heeft een Seidensticker overhemd ontvangen. Het is een modern en chique overhemd met een fijne zachte stof. Het is perfect voor de zomer, hij heeft korte mouwtjes en sluit mooi aan. Het heeft een lichtblauwe frisse kleur. Mijn vader is er erg blij mee en neemt het binnenkort mee op vakantie!

Omdat vaderdag over een grote maand er alweer aankomt is het natuurlijk ook leuk om je vader te verwennen. Mijn vader maak ik altijd heel erg blij met items op het gebied van kleding. Een overhemd gaat zijn hart sneller van kloppen en is een leuk cadeau! Bij overhemden.com hebben ze een divers aanbod, van basic overhemden tot overhemden met een funky printje. Ik ben fan!

Zijn jullie bekend met overhemden.com? En wat gaan jullie geven aan je vader voor vaderdag? 

Liefs, 
Evelien

*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft een reactie

Geef een antwoord

Sluit Menu