Tips om te shoppen met kortingen!

Tips om te shoppen met kortingen!

Als wij als vrouwen zijnde het woord shoppen horen worden wij gelijk al enthousiast, helaas als student zijnde is het belangrijk om op je geld te letten. Shoppen is een van de dingen die ik met zo veel plezier doe.  Ik ben gek op sale en mijn hart gaat sneller kloppen bij het woord uitverkoop. Ik deel vandaag een aantal van mijn tips hoe je met korting/in de sale goed kan shoppen.

Tip 1: social media
Like verschillende merken en winkels op Facebook, zo ben je als eerste op de hoogte van verschillende sales en kortingen. Pas geleden was er een leuke kortingsactie bij mac cosmetics en daarvan werd ik op de hoogte gesteld via Facebook, handig!
Tip 2: Sample sales
Rond deze tijd van het jaar zijn er vele sample sales georganiseerd. Een sample sale is een grote verkoop waarbij een merk/verschillende merken kleding, accessoires, schoenen etc verkopen van vorige collecties. Dit wordt verkocht voor een sportprijsje. Ik ben een keer naar een costes sample sale gegaan en de prijsjes waren vanaf 2 euro. Heb toen zoveel leuks geshopt voor zó weinig geld. Ook een leuke tips is de fabrieksverkoop van de hunkemöller. Dat is ook zo’n leuke sale sample. 
Tip 3: Website voor kortingcodes
Je hebt verschillende sites op het internet waar je kortingscodes kan krijgen, maar ook bijvoorbeeld een code voor gratis verzending. 1korting.com is zo’n site! Je hebt er verschillende kortingscodes voor verschillende merken zoals, Gabor, Douglas, Hema, Van Haren, en e.l.f cosmetics. Perfect om je nieuwe lente proof make-up product aan te schaffen of leuke lente items voor je garderobe te shoppen. 
Tip 4: Shoppen over de grens
Shop eens over de grens! Op het gebied van cosmetica en verzorgingsproducten kan je in Duitsland goed je slag slaan. Bijvoorbeeld bij de DM zijn vele merken stukken goedkoper. 
Tip 5: vergelijken
Tijdens een heerlijke lazy sunday is het fijn om te relaxen thuis met je (no shame) pyjama aan en een grote kop thee naast je. Dit is zo’n perfecte dag om online te winkelen. Je kan goed via internet prijzen vergelijken voor verschillende producten of kledingstukken. Zo kan je kijken waar het het goedkoopste is. 

Tip 6: Vintage shoppen
Vintage shoppen is een ding wat weer helemaal een trend is en ik ben fan! Plan een dagje naar een grote stad zoals Utrecht of Amsterdam en zoek leuke vintage hotspots met allerlei toffe items, een groot favoriet van mij is Kaufhaus in Utrecht of Marbles vintage in Amsterdam. In de maand April hebben ze ook het evenement vintagekilo in verschillende steden. 
Tip 7: Nationaal glamour day!
Nationaal glamour day is de standaard dag dat ik elk jaar ga winkelen, deze dag vind plaats in April (helaas net geweest) en in Oktober. Doordat je het tijdschrift Glamour aanschaft krijg je op vertoon van de glamour in alle steden korting op verschillende merken zoals Rituals, Costes, dr Martens, Vero Moda en andere leuke shops. 
Dit waren de tips die ik vaak gebruik om ‘goedkoper’ te winkelen. En natuurlijk de sale in de gaten houden, in het begin van de sale periode kan je prachtige exemplaren scoren. Ook bij de duurdere merken kan je kwalitatief goede items kopen voor een ‘klein’ prijsje. 
Zijn jullie ook zulke koopjes liefhebbers? En wat is jouw ultieme tip?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

 1. Ik ben geabonneerd op de nieuwsbrieven van mijn favoriete winkels. Als er dan een leuke aanbieding is kijk ik altijd even. Maar de laatste tijd kan ik niet zoveel leuks (lees leuke jurkjes) vinden.
  Liefs

 2. Dat shoppen over de grens doe ik altijd tijdens de 'solden' (= sale) in Antwerpen. Wat een bodemprijsjes! Plus, ik woon er maar 25 minuutjes vandaan:P

 3. Ik moest even lachen om je afbeelding. 😀 Ik volg merken die ik leuk vind ook via social media – hallooo, kortingscodes en gratis verzending! –, maar de laatste tijd shop ik veel minder. Kwestie van wat minder te hamsteren.

 4. Shoppen over de grens is echt een mega aanrader. Helaas woon ik er ver vanaf, maar áls we het doen doen we het goed.

 5. Fijne tips. Ik ga vaak wel koopjes af , want je kan zoveel besparen. Ik shop ook vaak in de sale bij H&M bijvoorbeeld zo had ik toen een keer voor 200 euro besteld maar had zoveel korting dat ik nog maar 50 euro hoefde te betalen, HEERLIJK!

 6. Wat een fijne tips =)
  Met korting shoppen is altijd fijn!
  Liefs Jorinda

Geef een antwoord

Sluit Menu