Date day | Cruisen met de cabrio

Date day | Cruisen met de cabrio

Het is tijd voor een nieuwe rubriek! Ik liep al een tijdje rond met het idee om een rubriek te maken rondom het gebied van liefde en leuke dates. Ik ben gek op fotograferen en schrijven over leuke dates dus dat is de perfecte combi. Ik hoop dat ik door middel van deze rubriek jullie leuke ideetjes op het gebied van dates kan geven! Vandaag is de eerste aftrap, ik ben op de eerste echte lentedag samen met Mike een middagje wezen cruisen in zijn cabrio met een heerlijk open dak.

We hebben een ritje gemaakt van Gouda richting Schoonhoven. Dit is een ontzettend leuke route omdat je langs allerlei dorpjes gaat rondom Gouda. Het is een route door de weilanden heen, hierdoor heb je niet extreem veel vind en kan je alsnog gezellig met elkaar kletsen. Het is heerlijk om in de cabrio te zitten wanneer het zonnetje zo schijnt op je bolletje. 

We hebben eigenlijk alle binnendoor weggetjes gepakt om zo ook een beetje door de dorpjes heen zelf te cruisen. Terwijl wij door een dorpje heen reden zag ik opeens lama’s staan! We gingen gelijk even stoppen. Ik dacht eerst dat het alpaca’s waren (oeps!) maar het waren dus toch lama’s. 

We zijn daarna doorgereden naar Schoonhoven en hebben daar onze beentjes gestrekt. Een onwijs gezellig dorpje met mooie huisjes en leuke grachtjes. We hebben hier heerlijk door het zonnetje gelopen en gelijk wat foto’s gemaakt van Mike zijn outfit. Helaas waren de winkeltjes daar allemaal dicht op Zondag.. dat was helaas een minpuntje. Op de terugweg naar de auto kwamen we deze onwijs toffe old timer tegen. Love it!

Ik vond het een heerlijke dag, het was een fijn dagje quality time saampjes en hebben vooral genoten van elkaar en het heerlijke zonnetje. Dit was een date die weinig budget kost, perfect voor wanneer je toch iets leuks wilt doen en niet zoveel centjes hebt. Het kan natuurlijk ook met een ander soort auto en je kan ook eventueel een picknick meenemen om ergens te stoppen. Mike en ik hebben een leuke dag gehad!
Wat vinden jullie van deze nieuwe date day rubriek? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ah heeeerlijk, toen ik in het verleden nog iemand kende met een cabrio vond ik het altijd superleuk om mee te rijden. Beloofde altijd weer een fijne en zonnige rit te worden!

Geef een antwoord

Sluit Menu