Spring is coming!

Spring is coming!

Spring is coming! Heerlijk, ik geniet echt optimaal van het heerlijke zonnetje deze dagen. Ik ging pas geleden met Mike op een Zondag een middagje heerlijk cruisen. Het zonnetje scheen en het was echt heerlijk weer. Ik had een nieuw t-shirt binnen gekregen van de Vero Moda die perfect voor de lente is. Een heerlijk oversized zittend t-shirt met streepjes (love it!). Die je onwijs leuk kan combineren. Kijken jullie mee naar de outfit?

Ik mocht een oversized shirt ontvangen van de webshop Sans-Online. Het is een fijn zittend shirt en hij valt erg groot, het is een fijne stof en vind dit soort t-shirts erg leuk te combineren. Sans-online is een webshop met een breed aanbod met verschillende merken zoals Only, Vila, Pièces, Vero Moda en nog andere leuke merken.

Ik vind het een onwijs leuke blouse en je kan hem op verschillende manieren combineren. Ik heb hem in deze outfit-post de knoopjes dicht, maar hij is ook heel leuk nonchalant los te dragen met leuke kistjes eronder en een zwart hoedje. Ik ben ook gek op streepjes en vind dat je dit nooit genoeg in je kleding kast kan hebben!
T-shirt – Vero Moda | Tas – Vintage | Zonnebril – Primark | Broek – Berschka | Schoenen – Van Haren | Oorbellen – Primark | Ketting – Primark | 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien 
*Ik heb producten ontvangen ter review 

Deze post heeft 7 reacties

  1. Wat een super leuk shirt zeg! Ik zie dat je er van geniet van de zon. Ik kan ook niet wachten op de langere en warmere dagen hoor! <3

  2. Staat je goed! Ik draag zulke blouses liever los. 🙂 Heerlijk hè, dat weertje? ♥

  3. Wat een leuke outfit, ik ben verliefd op je schoentjes! Prachtige foto's zijn het geworden, ik krijg er echt een zomers gevoel van.

Geef een antwoord

Sluit Menu