Review | Mac relentlessly red

Review | Mac relentlessly red

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn, pas geleden had mac cosmetics een geweldige actie! Tweede lipstick die je bestelde zou voor 50% korting met je meegaan. Ik had twee lipsticks (stiekem meer) op mijn wishlist staan en vond het wel een leuk cadeautje voor mezelf om ze te bestellen. Vandaag review ik dus de eerste lipstick, het is relentlessley red en is een perfecte knalroze kleur voor de zomer. I like it! Lezen jullie mee naar de review?

De verpakking is zoals we gewend zijn van mac, ik vind ze altijd er luxe uitziet en hou van de matte zwarte uitstraling met subtiel het merk op de huls. Aan de onderkant zie je de naam van de lipstick.

Het is een intens donker roze kleur, sommige vinden hem richting rood gaan maar als ik hem aanbreng op de lippen vind ik het wel een echte knalroze kleur. Het is een matte lipstick, hierdoor is de lipstick wat stroef aan te brengen. De pigmentatie van de kleur is intens, hij knalt van je lippen af! Ik vind het een prachtige kleur voor de zomer. Heel erg leuk te combineren. Je moet wel opletten dat je de rest van de make-up look wat rustiger houdt.

 Doordat de lipstick matte is blijft hij ontzettend goed zitten. Ik ben dus onwijs tevreden over de werking! Doordat hij matte is geeft de lipstick niet extreem af en overleeft hij een drankje zeker. Na een maaltijd is het belangrijk om hem eventjes na te checken want soms kan het geval zijn dat je hem eventjes moet bijwerken.

Ik vind de kleur onwijs tof, hij is perfect voor de zomer maar ook voor een avondje stappen. Ik vind het ook een perfecte lipstick om voor alledaags te dragen en deze te combineren met een ‘rustige’ make-up look. Ik ben helemaal fan en ik raad hem zeker aan!

Het nadeel van matte lipsticks in het algemeen vind ik dat mijn lippen na afloop droog aanvoelen, nadat ik deze lipstick heb gedragen verzorg ik mijn lippen goed met een lippenbalsem en laat ik dit intrekken. Ik vind het fijn om dit ook aan te brengen wanneer je gaat slapen, dan kan de verzorging goed zijn werk doen.

Mac lipstick relentlessley red – 19,95 | Te koop bij douglas en de mac store.

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe lipstick! Wat vinden jullie van de kleur? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Wat een mooie lipstick, wat een mooie foto's ook =)
  Liefs Jorinda

 2. Supermooie kleur, heb hem zelf ook! Het was trouwens 20% korting en de lipstick heet Relentlessy Red hihi, dacht zeg het even!
  liefs

  1. oeps! Haha, checkte het nog op google, had hem eerst goed staan en daarna fout veranderd.
   Bedankt voor de tip!

 3. Wat een lekker vrolijk kleurtje! Ideaal voor de zomer inderdaad 🙂 Hij staat je super goed! Liefs, Sija

 4. Door de naam en kleur zou je inderdaad denken dat de lipstick rood is, maar eenmaal op je lippen is het inderdaad een roze knalkleur. Heel mooi en hij staat je ook goed <3

 5. Wat een gave kleur! Deze staat ook echt nog op mijn lijstje

Geef een antwoord

Sluit Menu