Review | I heart Makeup Chocolate Palette chocolate love

Review | I heart Makeup Chocolate Palette chocolate love

I heart makeup blijft een van mijn favoriete merken op het gebied van oogschaduw paletten. Iedereen kent ze vast wel, de chocolate paletten. Het is een hele hype in de vrouwen wereld en het zijn echte pareltjes. Ik heb chocolate love gekregen van mijn moeder, en het is in het derde chocolate palette in mij collectie. Ik review hem vandaag voor jullie!

 Ik vind de verpakking van het palette heel erg leuk. Het is weer in de vorm van een chocolade reep, zoals we gewend zijn. Ik vind de kleur super tof! Hij is knalroze, dit verklapt al een beetje de inhoud van het palette want daar zitten ook al wat funky felle kleuren in.

De kleuren in het palette vind ik heel erg divers, je hebt naturel kleuren zoals de nude tinten maar ook wat fellere kleuren waar je een echte party look mee kan maken. Er is een fijn evenwicht tussen matte en shimmer tinten en dat is ook wel heel erg fijn met het creëren van een look. Want dan wordt het niet té! Er zit ook een applicator bij, ik vind hem heel erg fijn in gebruik om een randje op mijn wimper rand aan te brengen of in mijn binnenste ooghoek.

Ik ben heel erg benieuwd hoe de pigmentatie is! Zie de swatches op mijn armen op de afbeeldingen hieronder;

 Ik vind de pigmentatie onwijs mooi! Helaas vallen een aantal matte tinten weg maar ik vind ze wel heel erg mooi met het blenden van de ooglook. De slimmer kleuren ben ik helemaal gek op, en wat zijn ze weer mooi! De kleuren zijn ook niet korrelig, ik vind het een echt pareltje weer!

Op het ooglid zijn ze ook prettig aan te brengen en je kan er een prachtige look mee maken! Ik wil nog eventjes brainstormen hoe ik de felle kleuren ga combineren, hebben jullie daar tips voor? Ik vind dat zelf persoonlijk wel heel lastig. Ik ben deze keer voor een ooglook gegaan met de nude tinten. I love it!

Ik ben helemaal tevreden over dit palette en ik vind de ooglook erg mooi geworden! De I heart makeup chocolate palette chocolate love is te koop bij onder andere Kruidvat en de Boozyshop voor 9,95.

Wat vinden jullie van het palette? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Ik vind het echt een super leuk palette om te zien en de kwaliteit mag er opzich ook wel zijn!

  2. Wat een prachtig palette, wauw! Ik heb hem zelf laatst weggegeven in een winactie. Mooie look heb je ook gemaakt, die wing is perfect gelukt <3

  3. Oeh wat een pareltje! Ik heb ook een chocoladepalette (de witte), maar heb ik al bijna anderhalf jaar en ligt nog steeds ongebruikt in de kast.. oeps)

  4. Deze vind ik ook erg leuk! Ik heb zelf 2 bruine palettes, een lichtroze, de witte en de goude. Ik vind ze zó tof en fijn in gebruik.

Geef een antwoord

Sluit Menu