Hotspot | Sky lounge Amsterdam

Hotspot | Sky lounge Amsterdam

Ik ben gek op Amsterdam zoals jullie waarschijnlijk weten en vind het geweldig om nieuwe hotspots en de leukste plekjes in Amsterdam te ontdekken. Ik heb vandaag wel een hele bijzondere hotspot in petto voor jullie, namelijk de sky lounge hartje Amsterdam. Met uitzicht over het mooie Amsterdam. En fijner dan dat kan niet.

 Je hebt heerlijke stoelen waar je onder uit gezakt kan relaxen met een heerlijk kopje thee met een lekkere snack erbij. Maar het is ook de perfecte plek om in de avond een heerlijk wijntje te drinken en te genieten van het mooie uitzicht.

 Het uitzicht is prachtig! In de zomer is dit helemaal leuk want dan kan je op het dakterras genieten en kan je het nog beter zien. Wat een mooie plek is dit!

Wat een toffe plek vond ik dit! Het bevind zich doubletree by hilton hotel en daar kan je de lift pakken naar de 11de verdieping. Dit staat ook allemaal aangegeven, en dan kom je binnen bij deze prachtige plek. Je kan er van alles drinken en eten alleen is het best prijzig, wel hebben ze een speciale actie dat je een drankje gratis krijgt. Volgens mij was dit bij de warme dranken, dus had ik een pot thee en warme chocolade melk genomen. Ik vind het zeker een aanrader!
Oosterdoksstraat 4, Amsterdam. 
Liefs,
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

 1. Ziet er erg leuk uit , en het uitzicht is erg mooi =)
  Liefa Jorinda

 2. Jaa, de skylounge is inderdaad heel fijn! Had daar de eerste date met mijn huidige vriend, haha 😉

  xx Alex

 3. Waaauw vanaf het dakterras is het uitzicht echt mooi zeg! Ik heb wel hoogtevrees dus vraag me af of ik daar last van zou krijgen haha :')

 4. Wowie, wat een toffe hotspot zeg! Hier ga ik zeker een keertje heen wanneer ik vroeg klaar ben met colleges. Mooie foto's <3

 5. Zo leuk! Hier wil ik graag een keertje naartoe in de zomer. Lijkt me zo mooi daar 🙂 Leuk artikel!

 6. Oh wow dat uitzicht! Zo ontzettend mooi <3 Ik ben er zelf nog nooit geweest!

 7. Wauw, dat ziet er echt heel gaaf uit! Wat een mooi uitzicht en ook van binnen is het er prachtig.

 8. Wauw wat een top hotspot zeg! Al die lampjes maken het er zo gezellig uitzien hihi, hier wil ik van de zomer zeker een keer naar toe! Ik ga hem opschrijven 🙂 Liefs x

Geef een antwoord

Sluit Menu