Hotspot | Hortus botanicus Leiden

Hotspot | Hortus botanicus Leiden

Hortus bortanicus stond al een tijdje op mijn hotspot lijstje om heen te gaan, ze hebben er een in Amsterdam en eentje in Leiden. Ik besloot samen met Eline om naar Leiden te gaan. Hortus botanicus is een soort van museum met allerlei (bijzondere) planten en cactussen. In Leiden staan er verschillende soorten kassen, maar er is ook een grote buiten tuin. Het is een hemel voor mensen die gek zijn op plantjes, groen en cactussen. En natuurlijk ook een grote aanrader voor de fotografie lovers onder ons, want wauw wat is dit een fotogenieke plek. Kijk je mee naar de foto’s?

Ik vind het hortus botanicus een echte aanrader! We hebben in totaal drie uur lang rond gelopen omdat er zoveel tofs te fotograferen en te bekijken was. Ik had helemaal het gevoel dat ik ergens anders op de wereld liep. Als hbo-student zijnde kan je voor 2 euro naar binnen, en anders was de prijs 5 euro uit mijn hoofd. 
Rapenburg 73 Leiden
Zijn jullie ook zo gek op plantjes en cactusjes? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. 5 euro? Dat is hartstikke goedkoop! 🙂 Want hoe geweldig ziet dit eruit! 🙂 Leiden is een eindje bij mij vandaan, maar ik ga dit zeker onthouden! Het ziet er zó tof uit!

  2. Ziet er echt super leuk uit – deze gaat op mijn lijst om is een keer te bezoeken.

  3. Wat ontzettend tof dat dit ook in Leiden zit! Wist ik eigenlijk niet terwijl ik vlakbij Leiden woon haha. Ik ga er ook eens een bezoekje brengen! 😀

Geef een antwoord

Sluit Menu