Photodiary 87 | Goede cijfers, stapavond & 1400 instagram volgers!

Photodiary 87 | Goede cijfers, stapavond & 1400 instagram volgers!

Yay! Het is weer Dinsdag en dat betekent tijd voor een nieuwe photodiary. Ik heb een heerlijk weekje vrij gehad en tijd gestoken in mijn blog en wat kleine dingetjes voor school gedaan. Ook heb ik lekker een meiden avond gehad en ging ik met mijn beste vriendinnetje stappen, heb ik de 1400 volgers gehaald op instagram, en heb ik goede cijfers teruggekregen! Lezen jullie mee? <3


Maandag

Maandags heb ik een dagje aan wat dingetjes voor mijn stage gewerkt, ik heb morgen namelijk een belangrijk gesprek en had wat opdrachten doorgenomen. Ook heb ik lekker voor mijn blog voor gewerkt en lekker gerelaxt!

 Saartje loopt je letterlijk altijd achterna, overal! Zo cute. Kijk hoe lief ze zat bij de trap!

Na het sporten ging ik heerlijk eventjes relaxen met wie is de mol, zo’n leuk programma!

Dinsdag

Dinsdag had ik een dagje stage en die vloog zo voorbij! Ging weer super goed. Ik droeg deze dag deze prachtige highlighter en blush. Zo blij mee!

Woensdag

Niet een al te mooie foto maar papa en ik hadden flink gebikkeld in de sportschool! We zijn gaan roeien en hebben daarna op de loopband gerend. Ik had zulke spierpijn erna haha!


 Woensdag ochtend heb ik dingetjes van mijn to-do lijstje gedaan en in de middag had ik afgesproken samen met Ilse om foto’s te maken van mijn outfit. Hoe leuk is deze geworden? Resultaat komt snel op mijn blog!

En ik had die middag ook een ontzettend leuke hotspot ontdekt, namelijk de hotspot curcuma in Gouda. Zo gezellig ingericht! I love it. Ik schreef er hier een artikel over.

Donderdag

Donderdag had ik een heel leuk dagje! Lekker gerelaxt en blogjes geschreven, ook kreeg ik goede resultaten binnen want ik een 8,3 voor mijn herkansing betoog binnen, en een voldoende voor mijn werkstuk socialisatie. Zo fijn! En nog meer leuk nieuws, ik had de 1400 volgers gehaald op instagram, zo leuk!

Vrijdag

Vrijdag ochtend heb ik weer een flinke work-out gehad, merkte dat het wel steeds beter ging maar ik had flinke spierpijn van Woensdag nog, pfoe!

 In de middag sprak ik af met vriendinnetje Charlotte en gingen wij eventjes statten. We hadden wat dingetjes nodig dus keken heerlijk rond.

Ook ging ik cadeautjes shoppen voor mijn schoonvader, hij is namelijk Zondag 60 jaar geworden! Ik had bonbons gekocht bij puur in Gouda, en een LP van Nirvana.

Zaterdag avond was het girls night! We hadden lekker een avondje getut en ondertussen wijntjes gedronken en gingen een avondje gezellig stappen.

Hoe leuk zijn deze wijnflessen?! Perfect voor een girls night.

En Roelf kwam ook gezellig langs en we konden naar de Swing in Gouda.


Zaterdag


Met een brak hoofdje in de trein op naar Breda, de avond ervoor was iets te gezellig geworden maar dat mocht de pret niet bederven.

Op naar poopoo! In de avond gingen we gezellig met de familie en kennissen een hapje eten bij de wok voor de verjaardag van mijn schoondaddy, was een super gezellige avond en we hebben heerlijk gegeten! En mijn schoondaddy vondt de cadeautjes erg leuk. 🙂

Zondag 

 Zondags hebben we lekker uitgeslapen en relaxt de dag begonnen, in de middag gingen we Breda in en het was helemaal met carnavalssfeer want het klunen was begonnen! Overal allemaal leuke kostuums.

 Ik had cadeautje voor mijn zus gekocht en we gingen daarna een rondje lopen door het mooie breda. Ook hebben we wat fotootjes geschoten, die komen binnenkort snel online! <3

En er komt zelfs deze week een outfit van Mike online (cute!). Voor de rest hebben we heerlijk serie gekeken en toen was het weekend alweer om. We hebben genoten!


Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Suuuperleuke week! Ik ga ook maar eens in 't centrum van Breda foto's maken denk ik 🙂

  2. Wat veel leuke foto's! Wat fijn dat je zulke goede cijfers terug hebt gekregen, yay! Je outfit met die wijde rok is zo mooi, ik ben benieuwd naar je blogpost.

  3. Mooie en leuke foto's weer! De foto van jou en je vriend blijft echt cute hihi. Gefeliciteerd met de 1.400 volgers en met je mooie cijfer voor je betoog <3

Geef een antwoord

Sluit Menu