Photodiary 82 | Oud & nieuw, winterland Breda, en shoppen met mem!

Photodiary 82 | Oud & nieuw, winterland Breda, en shoppen met mem!

Mijn eerste week kerstvakantie is alweer voorbij! Ik heb deze week tweede kerstdag gevierd samen met mijn schoonfamilie, ben veel in de studieboeken geweest, maar heb daarnaast natuurlijk nog leuke dingen gedaan zoals oud & nieuw vieren, ben ik naar winterland Breda geweest, heb ik lekker wijntjes gedronken  en ben een dagje wezen winkelen met mijn mem! Kijken jullie mee naar de eerste photodiary van 2017? 🙂


Maandag

Maandag was het tweede kerstdag en ben ik naar mijn schoonfamilie geweest, de opa en oma van Mike hadden heerlijk eten geregeld voor het gourmetten. <3 Ik droeg gelijk mijn nieuwe sparkly body powder van lush waar overigens een review van online staat!

Dinsdag

Dinsdag was het weer tijd om de boeken in te duiken, heb eigenlijk heel de dag mijn psychologie samenvattingen voor het tentamen rondgemaakt. Moet ook gebeuren!

Saartje loopt altijd iedereen achterna, haha zo schattig!

Ik ging een milkshake halen samen met Nathalie, Wesley en mijn mem. En ik nam er gewoon een hamburger bij, hahah ze waren trouwens verhoogd met 0,10 cent.

Woensdag

Woensdag ochtend ben ik samen met mijn hond door het park wezen fietsen en langs de nieuwe Jumbo gegaan, ik ging wat boodschapjes halen voor thuis, en nam wraps mee zodat ik lekker kon lunchen. Jum!

En weer de boeken in, ik had veel op mijn to-do lijstje staan dus ik ging snel aan de slag! Saartje kwam heel de dag er gezellig bij. Super lief!

Ook kreeg ik een super lief kaartje van vriendinnetje Leonie binnen, ik vind hem zo leuk!

In de avond ging ik heerlijk relaxen, ik ging aan de slag met mijn blog en had wat dingetjes voor mijn zorgverzekering rond gemaakt!

Donderdag

Donderdag was het weer veel studeren, maar had ik ook eventjes tijd gemaakt om aan de slag te gaan met foto’s maken voor mijn blog! Ik heb twee nieuwe chocolate palletes erbij, heb er foto’s van gemaakt en ze komen snel online! Ze zijn zo pretty!

Vrijdag

Vrijdag was een dagje even helemaal niet aan school, ik ging vroeg de veren uit want ik had een dagje winkelen met mama op de planning staan. We besloten samen naar Rotterdam Alexandrium te gaan. En we namen een kijkje bij de sale van the bodyshop!

Ook ik heb goede voornemens, wel heel erg cliché, maar ik wil gaan sporten! Ik heb mij gisteren laten informeren bij de sportschool. Maar daarvoor heb ik natuurlijk wel een sportoutfit nodig, bij de hunkemoller ben ik goed geslaagd en hebben ze leuke sportkleding! Laat het maar beginnen.

En we gingen gezellig lekker lunchen bij de delifrance, ik had zo’n lekker broodje! Jum met mozzerella, tomaat en pesto. Jum! Favoriet.

Na het shoppen gingen we nog eventjes de woonmall in en langs de riviera maison winkel (zo pretty) en hebben we leuke interieurs bekeken (love it!). Van zo’n gezellige dag moesten we natuurlijk ook een selfie hebben, mem snapte het allemaal niet hoe het werkte haha!

Omdat we dus zo zaten te stuntelen omdat we graag een leuke achtergrond wouden stelde een vrouw voor om een foto van ons te maken. Haha super lief!

In de avond ging ik naar station, papa bracht mij op station Gouda en toen ging ik reizen naar Breda, helaas was er weer eens vertraging. Gelukkig viel het allemaal mee! In de avond ging ik samen met Mike en Berend wijntjes drinken en 30 seconds spelen (lachbuien gegarandeerd).

Zaterdag

Jaaa Zaterdag was het alweer oudjaar, Mike en ik hadden uitgeslagen want Vrijdag nacht was nogal laat geworden. We zijn lekker de stad in gegaan en hebben oliebollen gehaald, ook zijn we langs winterland Breda geweest. Helaas was nu al een beetje het einde inzicht en was het super rustig. Wel zag het er super leuk uit!

In de avond ging ik mijzelf opfrissen en probeerde ik gelijk mijn nieuwe douchegel van the bodyshop uit.

Ik deed mijn zwarte jurkje aan, maakte een feestelijke make-up look met rode lipstick, en maakte krullen in mijn haar! Ze waren zo goed gelukt, ik ga het vaker doen want ik vond het echt super leuk! <3

Ik vierde oudjaars avond gezellig bij mijn schoonouders, we hebben een cabaretier bekeken op tv en daarna ik hou van holland, heerlijk champagne gedronken en oliebollen gegeten. Toen sloeg de klok 12 uur; happy new year! Tijd om te proosten en de sterretjes erbij te pakken.

HAPPY NEW YEAR! <3

Na gezellig thuis te hebben geproost gingen we rond 1 uur naar een buurtfeest van een vriend van Mike, was super gezellig, lekkere hapjes en heb rode wijn gedronken! Ben meestal van wit maar deze rode was ook echt heerlijk. De avond was super gezellig want Mike en ik lagen pas half 5 in bed.


Zondag 

Happy new year! De eerste dag van het jaar hebben we uitgeslapen tot half 2 en lekker deze dag films gekeken en niks gedaan, zeker wel fijn na zo’n drukke avond en dag als ervoor. In de avond bracht Mike mij weer naar huis.

In de avond nog eventjes met papa en mama samen Bert Visscher gekeken, blijft een geniale man! En dat was alweer mijn week. 🙂

Gelukkig nieuwjaar iedereen! Hoe was jullie jaarwisseling? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat zagen je krullen er mooi uit met oud en nieuw! En ik vond Winterland overigens vet tegenvallen haha; ik ging nog toen het Glazen Huis op de Grote Markt stond. Het was toen wel druk, maar ik had zo alles gezien!

  2. Wat een leuke week! Die foto met je moeder is goed gelukt (die met de achtergrond hihi die is heel leuk). Ik heb ook Bert Visscher gekeken, blijft grappig dat hij in mijn dorp geboren is 🙂

  3. Ziet er gezellig uit 🙂 Ook altijd leuk, shoppen met je mamsie! Jullie staan leuk op de foto saampjes! Nog een gelukkig nieuwjaar meis!

  4. Wat een heerlijke week 🙂 Ook altijd goed om er een dagje tussen te plakken waarbij je niks voor de studie doet!

Geef een antwoord

Sluit Menu