Mijn favoriete producten van het jaar 2016!

Mijn favoriete producten van het jaar 2016!

Het jaar 2016 is alweer afgelopen en we zitten alweer in het jaar 2017! Ik heb helemaal zin in en het nieuwe jaar (meer dan ooit!). Ik wil nog eventjes terugblikken op het jaar 2016, ik heb super mooie producten geprobeerd op het gebied van beauty en verzorging dit jaar en mijn favorieten lijstje is aardig groot geworden. Ik kwam op het idee om mijn favoriete producten van het jaar 2016 met jullie te delen! Kijken jullie mee? <3


Ik laat vandaag aan jullie mijn favorieten producten zien op verschillende gebieden, onder andere make-up, lichaamsverzorging, haarverzorging en parfums! Ik vond het heel erg lastig maar ik heb pareltjes van dit jaar eruit kunnen halen.

 Maybeline new york, rocket volume express, een hele fijne mascara die mijn korte rechte wimpers een boost geven en ik er toch weer elke dag bij pak!

Rimmel London provocalips 410 not guilty, een prachtige bordeaux rode tint en dit is een vloeibare lipkleur. Ik vind dit product zo fijn omdat je er een doorzichtig laagje overheen kan doen en hij dan helemaal kiss proof is!

Mac D for danger lipstick, ook een souvenir uit corfu. Ik ben gek op donkere tinten voor op de lippen en deze mooie lipstick is zeker een grote favoriet. Blijft super goed zitten en de pigment knalt ervan af! (review)

Nyx liquid lipstick são paolo, ik heb de liquid lipsticks van nyx helemaal ontdekt dit jaar. Mijn aanwinst deze maand is de sao paolo, het is een prachtige donker roze kleur. Hier komt ook snel een review van online.

Kiko color fever eyeshadow palette 101, prachtige donkere tinten zoals paars en roze vindt ik perfect voor het najaar en de winter. Ik was al lang opzoek naar dit soort kleuren en toen vond ik dit prachtige pallet bij de kiko. (review)


Make-up revolution unicorns heart highlighter, ook deze kon natuurlijk niet in het lijstje ontbreken. Ik ben verslaafd geraken aan highlighter, hoe gepigmenteerder hoe beter en deze kleuren zijn gewoon prachtig en helemaal in de unicorn tinten. Verliefd. (review)

Laat ik eerst nog twee van mijn favoriete make-up items laten zien en gaan we daarna over op mijn favoriete parfums van dit jaar. 

Sleek whimsical wonderland limited edition eyeshadow pallet, mijn souvenir uit Corfu en met mijn eerste sleek pallet. Het heeft prachtige vrolijke kleuren, veel pigment en moet elke keer toch weer wegdromen bij corfu.. (review)

Rimmel London coral glow, 002, het highlight, bronzer en blush pallet waar ik de pan al twee keer heb geraakt, mooie lichten tinten en zijn niet té. Heel prettig, review komt snel online.

Jean paul gaultier classique, mijn favoriete parfum aller tijden, een heerlijke vrouwelijke sterke aanwezige geur. De parfum blijft goed hangen en ik draag hem met plezier elke dag. Helaas is die bijna op en moet ik snel een nieuwe gaan kopen.

Lancôme la vie est belle, ook zeker mijn favoriete parfum van dit jaar. Deze heb ik van mijn vriend gehad en bewaar ik echt voor de speciale gelegenheden. <3 (review)

Een kleine selectie van mijn favoriete verzorgingsproducten, ik vond dit het moeilijkste gebied omdat ik echt gek ben op producten voor mijn huid, gezicht etc. Ik heb ook een tijd gewerkt bij rituals en heb daardoor ook wel een flinke stash in mijn kasten liggen. Toch heb ik keuzes kunnen maken! 
Rituals fortune oil, heerlijk voedend en perfect voor de wintermaanden. Laat een heerlijk verzorgend laagje achter en de geur van mandarijn maakt alles goed. 
Rituals good luck scrub, uit hetzelfde ritueel en dit is ook zo’n fijne! Een zachte structuur door de suikerbasis en er zit voldoende olie in voor het voedende laagje. I love scrubs.
Satin care olaz violet swirl, pas net een maandje in gebruik maar wat een super fijne scheergel. Het scheren gaat veel soepeler, en laat geen geirriteerde huid achter en ben zo glad als een babytje. 
Papa noël facial jelly lush, mijn all time favourite van het jaar 2016! Wat een heerlijke jelly is dit, heel fijn om je gezicht mee te reinigen en de geur is zalig. Lekker fris! (review
Lush massage bar wiccy magic muscles, ook zo’n geweldig product en echt de geur is zo lekker. Een van mijn grote favorieten van lush, ze hebben er nu ook een heerlijke shower jelly van. (review

Mijn favoriete haarproducten

Ik vind de verzorging voor mijn haar heel erg belangrijk, mijn haar is van nature blond, in de zomer licht het aardig op en ik stijl en fohn vaak mijn haar. Ik vind het daarom belangrijk om goede producten te gebruiken die mijn haar beschermen maar ook een boost geven!

Andrelon, go for texture beach spray, het geeft een natuurlijk warrig effect en echt dat beachy look. De geur is trouwens ook echt zalig!

Andrelon, heat protecting spray, doordat ik mijn haar dagelijks (oeps, jongen het is écht nodig, geloof mij) stijl is het belangrijk dat ik mijn haar bescherm tegen de warmte. Ik gebruik dit product dagelijks en heeft een hele fijne werking.


Andrelon, oil & care creme, voor droog en beschadigd haar, ik denk dat ik product ook al anderhalf jaar / twee jaar gebruik en oh wat een grote favoriet. Heerlijk voor na het douchen om je haar een oppepper te geven, het is baby zacht erna en je haar ruikt zo lekker! Verslaafd aan je haar ruiken gegarandeerd.


L’oreal elvive extraordinary oil, ik gebruik dit product een keer per week en het doet wonderen met je haar, het geeft volume, glans, zachtheid en weer die heerlijke geur. Het ruikt een beetje naar zomer, do I need to say more?! (review)


Aussie miracle moist shampoo & miracle moist conditioner, dit duo heb ik op aanraden van mijn beste vriendinnetje Charlotte geprobeerd, de geur is heel lekker en ruikt naar een snoepjes winkel en het verzorgd en reinigt mijn haar goed.

Ik heb met heel veel plezier dit artikel geschreven en besef hoe blij ik ben met deze fijne producten. De meeste gebruik ik dagelijks en met heel veel plezier. Er stonden nog een hoop andere producten op mijn lijstje maar dit waren de producten die er helemaal uit sprongen. 

Wat is jullie ultieme favoriete product van het jaar 2016? <3 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wauw, wat heb je een hoop mooie en fijne favorieten Evelien! D for Danger van MAC vind ik ook een topper, zo een elegante kleur lipstick <3 En naar de unicorns heart highlighter ben ik ook nog steeds erg benieuwd, het product ziet er zo mooi uit!

  2. Oeh die producten van Rituals lijken mij erg lekker! En die unicorn highlighter wil ik ook nog zoooo graag haha. Leuke favorieten Evelien 🙂

  3. Ik vind de Aussie producten ook zo fijn! Gebruik nu al een tijdje de sea salt spray en de droogshampoo en ben er echt verliefd op.

  4. Ik ben wel benieuwd naar MAC D for Danger, die lijkt me erg mooi! Dat palette van KIKO heb ik ook 🙂

  5. Wat veel fijne favorieten! Dat contour palette van Rimmel pak ik er ook nog regelmatig bij. En die kiss proof lipstick heb ik ook, die moet ik gauw weer eens gebruiken!

  6. Ik ben ook dol op die lijn van Aussie shampoo en conditioner! 🙂 Naar die unicorn highlighter ben ik ook nog erg benieuwd!

  7. Wat een leuk lijstje! Ik kende echt geen van deze producten. Mijn favoriete product van 2016 is de Kneipp mint-eucalyptus douchescrub.

Geef een antwoord

Sluit Menu