Review | Rimmel London amethyst shimmer lipstick.

Review | Rimmel London amethyst shimmer lipstick.

Ik heb weer eens een lipstick review voor jullie! Ik ben gek op lipsticks en vind dat je er nooit genoeg kan hebben. Ik heb weer een nieuwe lipstick in mijn collectie namelijk de Rimmel London amethyst shimmer lipstick. Een mooie roze tint met shimmer erin verwerkt. Ik review hem vandaag voor jullie! Lezen jullie mee?

Ik vind de huls van de lipstick erg mooi. Hij heeft een paars achtige doorzichtige dop en vind hem er strak uitzien. Sowieso hebben de Rimmel London lipsticks altijd een mooie huls. 

 De lipstick zelf heeft een prachtige roze kleur. Er zit dus een shimmer in verwerkt wat ik juist wel weer heel erg leuk vind voor de feestdagen die eraan aan het komen zijn. De textuur van de lipstick is romig en hij is makkelijk aan te brengen. Love it! Het voelt fijn op mijn lippen aan en hij droogt hierdoor niet uit. Ook zie je niet de lijntjes van je lippen door deze lipstick.

 Het pigment is super goed en vind de kleur heel erg mooi! De shimmer is niet heel erg overdreven en dat vind ik juist wel fijn. Hij is perfect voor alle daags en je kan hem goed combineren. Ik vind het een aparte kleur roze maar daar hou ik juist wel van! Ook blijft die goed op mijn lippen zitten, na een lunch moet je hem wel eventjes bijwerken.

 Hij hydrateert goed en geeft een verzorgend gevoel. Ik ben blij dat de lipstick een romige structuur heeft en zo makkelijk aanbrengt op de lippen. Dit vind ik heel erg fijn! Ben erg tevreden over deze lipstick en draag hem vaak met plezier! 
 Hij is te koop bij de Kruidvat, Etos, Trekpleister voor 11,99.
Wat vinden jullie van deze lipstick? <3 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 9 reacties

  1. Wat een mooie lipstick, het kleurtje staat je goed =)
    Liefs Jorinda

  2. Wauwie wat een toppertje is deze zeg! Mooi kleurtje en goede pigmentatie. Fijn ook dat 'ie zo goed hydrateert! Liefs

  3. Mooie en bijzondere kleur! Ik heb al tijden geen Rimmel meer gebruikt eigenlijk, moet toch eens verandering in komen.

  4. Wauw, wat is hij mooi! Meestal vind ik Rimmel lipsticks echt heel fijn!

  5. Oh staat je echt mooi! Heb net ook eentje gekregen van Rimmel 😀

  6. Ik had de kleur wat donkerder verwacht, maar hij is vrij licht. Wel erg mooi! Staat je goed 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu