Review | Makeup revolution, unicorns heart highlighter.

Review | Makeup revolution, unicorns heart highlighter.

Makeup revolution heeft weer een prachtig pareltje in de collectie. Namelijk de unicorn heart highlighter. Het is een vrolijke en schattige highlighter met prachtige kleuren! Je krijgt het echte unicorn gevoel. Ik was heel erg benieuwd naar dit product dus ik besloot er een review over te schrijven. 

De verpakking vind ik leuk! Ik vind de hartvorming erg leuk en het heeft helemaal de sfeer van de unicorns, doordat ze een unicorn natuurlijk afbeelden op de verpakking zelf maar ook werken met pastel tinten. Qua verpakkingen raken ze geïnspireerd door too faced. Ik vind het helemaal niet erg want ik vind de verpakking echt super leuk! 

Hier wordt je toch ontzettend blij van! Wat een shimmer zie ik al, je ziet ook echte unicorn kleuren. Namelijk; paars, blauw, mintgroen, geel en lichtroze. Prachtige kleuren! Ik ben heel erg benieuwd naar de swatches, in ieder geval ziet het product er veel belovend ut.

Over naar de swatches! Hier word ik wel heel erg blij van, de eerste swatch links is een mengeling van de kleuren, en daarna heb ik elke kleur apart geswatcht. Wat een pigment en shimmer!

Op het gezicht vind ik hem ook echt heel erg mooi! Ik vind hem wel iets teveel glans hebben, het is een perfect product voor de feestdagen. Vind ik hem erg goed bij passen. Ook kan je hem voor dagelijks gebruik gebruiken maar moet je oppassen dat je niet teveel pakt. Ik vind de pigmentatie op het gezicht dus erg goed (iets te goed) en het zijn verschillende tinten. Je kan dus een bepaalde kleur pakken die je mooi vindt, of juist een hele mix (wat ook heel tof is!). Ik ben in ieder geval blij met dit product en ga hem vaak met plezier dragen, en vooral met de feestdagen die eraan komen!

De unicorn heart highlighter van makeup revolution is te koop bij onder andere kruidvat (zo lang de voorraad strekt!) en boozyshop voor 6,99. 


Wat vinden jullie van de unicorn highlighter? 

Liefs,
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Echt een mooie highlighter he! Ik heb hem ook pas hij is zoooo goed gepigmenteerd

  2. Wat een mooie foto's heb je gemaakt Evelien! En dit product wil ik zooo graag haha. Ik vind de glans geweldig 🙂

  3. Hij is zoooo mooi, ik heb 'm ook! Kan niet wachten om hem te reviewen. Maar deze highlighter is trouwens van I heart make-up en niet van make-up revolution, haha! Ik ben heel benieuwd hoe hij mij staat.

  4. Deze highlighter ziet er zo mooi uit! Zelfs de kleurtjes apart zijn niet te. Het is echt iets wat je gewoon wilt hebben. Malou x

  5. De highlighter geeft zeker veel glans, maar dat vind ik juist mooi! Ik zou de highlighter alleen al kopen omdat het product er té leuk uitziet hihi.

Geef een antwoord

Sluit Menu