Review | Lush Papa noël facial jelly!

Review | Lush Papa noël facial jelly!

Ik heb vandaag een speciaal kerstproduct uit de kerstcollectie van Lush!  Ik heb namelijk de papa noël facial jelly gekocht. Ik ben gek op de jelly’s van Lush dus ik was ook heel erg nieuwsgierig naar de reinigende facial jelly. Ik vind het een heerlijk moment om aan het eind van de dag mijn gezicht te reinigen. Ik maak mijn ritueel leuker met deze vrolijke kerstmannen jelly baard! Lezen jullie mee?

De facial jelly bevind zich in een groot potje, je kan hem dus goed bewaren en wegzetten. In dit potje zit 200 gram dus je kan er ook langer mee doen. Yay!

 Het is dus een facial jelly die je gebruikt voor het reinigen van je gezicht. Ik vind de geur van limoen en citroen heel erg verfrissend in de ochtend. Je maakt de jelly nat onder de kraan/douche zodat het gaat schuimen, ik masseer de jelly in mijn gezicht zodat het gaat schuinen. Daarna masseer ik het schuim rondom mijn gezicht zodat het reinigen zijn werk kan doen! Het hydrateert ook heel erg fijn.

Ik gebruik hem zowel in de ochtend als in de avond. De jelly voelt heel erg fijn aan op je huid en het laat een verzorgend laagje achter. Ik merk dat mijn huid na deze jelly heel erg zacht ook aan voelt. Zo fijn! Het geeft een verfrissend gevoel.

Wat het leukste is dat het ook nog eens in de vorm van een baard is! Helemaal het echte kerstgevoel. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit gebruiken, het is ook heel erg goed voor je baard (Mike heeft hem geprobeerd!)  Na langere tijd merk je dat de jelly uit elkaar gaat vallen en dat die opbreekt. Helemaal niet erg, dan heb je kleinere stukjes en is die net wat makkelijker te gebruiken. Ik vind het in ieder geval een heel erg fijn product en geniet er elke dag van! Ik gebruik hem nu al ander halve maand en kan oprecht zeggen dat dit mijn nieuwe favoriet is van Lush!


11,95 voor 200 gram. Te koop in de Lush webshop maar ook in de winkel. Let op, het is een tijdelijke collectie!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wauw dat je die hele baard er uit durfde te halen, haha! Zou echt bang zijn dat ik hem liet vallen ofzo :') Super leuk, ik kende het product nog niet maar kom wel regelmatig bij Lush. Volgende keer zeker even kijken!

  2. Wat grappig zo in de vorm van een baard! Ik ben heel benieuwd geworden naar deze facial jelly! 🙂

  3. Ik zag deze ook in de nieuwe video van Zoella haha echt zo grappig dat het een baard is 😀

  4. Ik heb nog nooit iets van Lush gekocht, vind het er altijd allemaal wel mooi uitzien.

  5. Wat een grappig ding haha. Ik ben op Jelly items, dat voelt zo lekker haha. De geur klinkt top, ik hou van limoen/citroen! Snel weer eens kijken bij Lush, is echt een eeuwigheid gelede joh.

  6. Wat grappig dat 'ie in de vorm van een baard is! Ik ben erg benieuwd naar dit product. Binnenkort maar weer een bezoekje brengen aan de Lush 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu