Review | Etos sparkling body powder.

Review | Etos sparkling body powder.

Ik heb vandaag een feestelijke review wat perfect is voor oud & nieuw. Met kerst heb ik van mijn vader en moeder deze feestelijke Etos sparkling body powder gekregen. Ik ben gek op glitters en alles wat daar mee te maken heeft, you can’t have enough of sparkles! Ik vind het leuk om met oud & nieuw daarmee mijn look helemaal af te maken. Dit product komt daarmee perfect van pas! Vandaag review ik hem voor jullie.

Zoals jullie misschien weten heeft de Etos een prachtige lijn voor de feestdagen met allerlei feestelijke producten, zoals oogschaduws, lipsticks en deze leuke sparkling body powder. Ik vind dat de Etos super leuk heeft uitgepakt met deze producten! De sparkling powder heeft een prachtige feestelijke verpakking, ik vind de rosé gekleurde verpakking er goed bij passen en het heeft een doorzichtige deksel zodat je de schattige powder ook goed ziet zitten. Ze hebben ook leuk gespeeld met de lettertypen wat super leuk staat.

Het is een makkelijk en snel werkend product, in deze verpakking zit dus een witte powder met een roze strikje eraan. Zo kan je hem goed vasthouden en kan je de powder in de glitters deppen en op je lichaam aanbrengen voor een subtiele glans. Je kan denken aan je decolleté als je een jurkje aan hebt, maar je kan natuurlijk ook op je gezicht aanbrengen. Ik vind het een feestelijke subtiele glans geven en vind het een geweldig product. Het is dus helemaal eigen keus wat je met dit product doet, hier ben je helemaal vrij in.

Conclusie, ik vind het een leuk feestelijk product en zeker geschikt voor oud & nieuw. Natuurlijk kan je het daarna ook gebruiken want het geeft een prachtige feestelijke glans. Ik vind het effect hiervan erg mooi. Ik vind de collectie van Etos ook echt prachtig en de andere producten zijn ook zeker het kijken waard, ik ben fan!

De Etos sparkling body powder is te koop bij de Etos voor 6,99. 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 21 reacties

 1. Erg leuk voor tijdens de feestdagen ja! Ik vind het een echt december product, hihi. Etos heeft de laatste tijd steeds zulke leuke producten en de verpakkingen zijn ook allemaal zó mooi!

  1. Ja de producten zijn echt steeds heel mooi! Steeds mooiere verpakkingen, zo leuk om te zien. 🙂
   Liefs,
   Evelien

  1. Ja is echt een perfect product voor oud & nieuw, lekker sparky!
   Liefs,
   Evelien

 2. Ik vind deze feestcollectie van de Etos echt prachtig, ik wil graag nog een lipstick scoren! Mooie foto's heb je gemaakt!

  1. Jaaaa die lipsticks zijn ook echt heel pretty, ze hebben een prachtige collectie.
   Liefs,
   Evelien

 3. Wat ziet de powder er schattig uit! En een mooie foto's heb je gemaakt.

 4. Ik heb 'm ook! Hij ziet er gewoon al heel leuk uit 🙂 Mooie foto's meis!

Geef een antwoord

Sluit Menu