Photo diary 81 | Shoppen in Amsterdam, feestelijke make-up looks & kerst!

Photo diary 81 | Shoppen in Amsterdam, feestelijke make-up looks & kerst!

Het is tijd voor de laatste photodiary van het jaar! Wat gaat de tijd toch snel! Ik blijf het maar zeggen maar we zitten alweer aan het einde van het jaar.  Ik heb deze week geshopt in Amsterdam met mijn beste vriendinnetje, heb feestelijke make-up looks gedragen, en heb gezellig kerst gevierd! Lezen jullie mee?

Maandag

Maandag had ik een dagje vrij, ik heb toen eerst lekker ontbeten en daarna veel van mijn to-do lijstje gedaan voor school en andere belangrijke dingen. 

 Ook had ik eventjes tussendoor pauze genomen en deze wreckpot van de hema versierd met een wintersfeer. Zo cute! Ziet er heel erg leuk uit en heeft een leuk plekje gekregen naast mijn crosley speler.

Dinsdag

Dinsdags zat ik weer vroeg in de trein op naar schiphol voor een dagje stage, de dag ging weer ontzettend snel en was ook gelijk de laatste stagedag van het jaar! Ik ben vandaag namelijk lekker vrij .

In de avond ging ik een avondje ontspannen en mijn favoriete youtube filmpjes kijken en aflevering vt wonen. Ik doe graag mijn lampjes aan en geeft zo’n gezellig effect! Ik ging een beetje spelen met mijn camera en toen ontdekte ik dit effect.

Woensdag

Woensdag had ik mijzelf verslapen, super stom! Voor het eerst dit jaar voor school, je mag een keer de les missen dus ik relaxte deze ochtend. Ik deed rustig mijn make-up en pakte mijn favoriete blushes erbij, ook deed ik extra mijn best voor mijn outfitje.

Dus rond 10 uur pakte ik de trein en nam ik het boek looking for alaska mee, heel erg fijn om zo je dag te beginnen! Klaar voor een dagje school tot 4 uur. Motivatie was ver te zoeken.. de laatste loodjes zijn altijd het zwaarst voor de vakantie.

Donderdag

Donderdag plaatste ik een outfit met mijn nieuwe jas! Mike had de foto’s gemaakt en vind ze heel erg leuk geworden. Je kan de outfit hier vinden.

Ik had eerst een ochtend school en daarna sprak ik af met Charlotte in Amsterdam. We hebben kerstinkopen gedaan voor onze lovie’s. Ook had ik wat leuke dingetjes geshopt! 
De dam heeft zo’n leuke sfeer met kerst, ik word steeds verliefder op Amsterdam. Geweldige stad. <3

 Ik heb eerst een kijkje genomen bij Kruidvat in de stad, super mooie winkel en is fijn winkelen! Daarna gingen we naar de rituals want ik wou daar mijn eerste cadeautje kopen voor Mike. Hij heeft een kleine variant gehad van deze gezichtsgel en die vond hij erg fijn, perfect om de grote variant er van te kopen!

We hadden een super gezellige middag geshopt en eindigde met goede aankoopjes, ik had ook nog voor Mike een onesie met pinguïns gekocht (cadeau met een grote knipoog!). 
Charlotte had mij getipt op de aussie shampoo dus die had ik meegenomen, in de avond gelijk getest en hij ruikt echt super lekker en werkt heel erg goed! Eerst eventjes ontspannen met een warme douche en daarna zat ik klaar voor de finale van expeditie robinson! Zo leuk dat Bertie heeft gewonnen. Ik vind dat zij het heel erg verdiende!
Vrijdag

 Vrijdag stond er een artikel online over mijn nieuwe horloge van My Jewellery, het artikel kan je hier lezen.

Deze dag ging ik foto’s maken voor mijn blog, ook had ik de dokter gebeld omdat mijn teen weer raar ging doen sinds er ander halve week geleden iets is op gevallen. Ik was weer bang voor ingegroeide teennagel, maar dit is niet het geval, moet twee keer per dag soda badjes doen en heb crème gekregen wat het verminderd. Dus hopelijk gaat het snel weg! 
In de avond was ik alleen thuis en vond ik het tijd voor een me-time avond, ik ging pak van mijn hart kijken want die was afgelopen Maandag op tv. Ik had hem opgenomen en ging een avondje relaxen! Saartje kwam er ook gezellig bij zitten. 
Zaterdag

 Mijn favoriete product voor tijdens de kerst, de lip scrub van Lush! Hij smaakt super lekker en werkt goed.

 In de middag kwam Mike langs en gingen we cadeautjes kopen voor onze ouders, we stelden twee bosjes bloemen samen. In de middag gingen we naar Zeeland want de tante van Mike was jarig en aten we heerlijk chinees. <3

Mijn zwarte jurkje voor kerst!

Toen reden we in de avond weer terug naar Gouda, ik friste mezelf een beetje op, trok mijn kerst outfit aan en we gingen deze avond een uurtje naar de kerk, mijn opa ging zingen dus dat vond hij erg leuk dat wij er waren!
Zondag 
Zondag was de dag! Het was eerste kerstdag, mijn zus had gezellig de tafel versierd en hebben we uitgebreid ontbeten. 
En mijn zus had deze mooie foto van Saartje gemaakt! Zo schattig. 

 Tijd voor de cadeautjes! Er stonden allemaal cadeautjes onder de boom. <3

Ik ben helemaal verwend! Ik kreeg dit leuke blond Amsterdam (big fan!) en het bord met de tekst over katjes van Mike. <3 Super lief! En mijn mem verraste mij en mijn zus met het roze chocolate pallet, etos sparkling powder, en douglas glitter mascara en eyeliner. Super lief. <3

 Na de cadeautjes was het tijd om mezelf op te maken, ik gebruikte al deze fijne en feestelijke producten. Het leuke aan kerst is altijd dat je met dit soort dingen lekker los mag gaan en veel rode lipstick mag dragen! love it. In de avond hebben we gecourmet met zijn alle en toen was de week alweer om..

Sorry dat de photodiary stuk later online is gekomen, ik had een erg druk weekend en geen tijd gehad om het te schrijven dus daarom nu in de ochtend. Ik heb nu lekker kerstvakantie, ik ga tijd maken om lekker bij te komen, maar ook tijd te besteden aan de deadlines en tentamens die er aan komen.

Voor de meiden die ook kerstvakantie hebben, geniet ervan! 
Hoe was jullie week, hebben jullie leuke kerst gehad? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 2 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Leuke cadeaus heb je gehad !
    Liefs Jorinda

  2. Wat een leuke foto's! Die foto van Saartje is echt heel mooi. En jullie Kerst ontbijt zag er super gezellig uit. Mooie cadeautjes heb je gekregen!

Geef een antwoord

Sluit Menu