My new pink coat!

My new pink coat!

Het is weer tijd voor een winterse outfit! Zoals ik jullie vertelde in de photodiary van deze week heb ik een nieuwe jas gekregen van mijn opa’s en oma’s, hij was zelfs met 50% (!!!) en heb de rest van de centjes opzij gezet voor mijn toekomstige rijbewijs. Ik heb dus een knal roze jas uitgezocht bij de America Today, ik heb hem wel drie keer gepast in de winkel en vind hem echt geweldig, en nu eindelijk heb ik hem gekocht en dat met korting! Mike en ik gingen van het weekend foto’s maken van mijn outfit. Kijken jullie mee naar het resultaat?

Als je opzoek bent naar nog een fijne winterjas ben je bij winterjassen.com op het goede adres, bij deze webshop verkopen ze goede en warme jassen van verschillende leuke merken. Een leuke tip!

Ik heb ook een nieuw horloge van My Jewellery, het is een limited edition en ik vind hem zo pretty! Het is een subtiel horloge wat overal goed bij te matchen is. Ook ben ik echt heel erg blij met mijn nieuwe roze jas, het is een opvallend kleurtje maar dat vind ik juist wel heel erg leuk en past wel bij mij. Ik ben gek op kleur! Ook wil ik eventjes Mike bedanken voor het maken van de fotootjes, dankjewel poopoo!

Wat vinden jullie van mijn outfit? <3

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

  1. Hij staat je súper leuk! Echt een kleur die je niet veel ziet en dat vind ik tof, hihi. Wat lief dat je hem kreeg van je opa's en oma's. Dat horloge is ook onwijs gaaf. 🙂

  2. Waaaaauw, wat een prachtige jas Evelien. Ik ben helemaal verliefd op de kleur. Het staat je ook onwijs goed. Ik heb zelf ook een (pastel) roze jas en ben er helemaal dol op.

  3. Wauw, wat een super mooie jas! De kleur is echt perfect <3 Zoals ik eerder al zei vind ik 'm super mooi gecombineerd met de witte sjaal! Love it.

  4. Ik zei het van de week al, ik vind je jas, de kleur, geweldig!

  5. Prachtige jas en de kleur staat je ook fantastisch! Dit is een jas die ik zo zelf zou kopen <3

Geef een antwoord

Sluit Menu