December feeling

December feeling

Het is weer eens tijd voor een outfit! Het is alweer een lange tijd geleden dat ik een outfit heb geplaatst.  Ik heb vandaag een echte December outfit voor jullie! Ik heb namelijk een sterretjes blouse die ik combineer met glanzende schoenen en een hoed. Perfect voor de feestdagen die er aan komen en je wilt toch een fijn zittende outfit aan. (guilty!) <3 Kijken jullie gezellig mee naar mijn outfit?

Ik vind het een super leuke outfit en ik ben verliefd op de blouse! Ik en Nathalie hebben foto’s gemaakt in de binnenstad van Gouda waar allemaal mooie locaties zijn. Ik vond het leuk om weer eens na een lange tijd bezig te zijn met een outfit post, hopelijk komt er snel weer een want ik ga morgen mijn nieuwe jas halen (exiteddd!). Voor vandaag eerst een ochtend hoorcollege psychologie, en dan project en daarna al weekend. <3 Wel eventjes flink aan de bak om te studeren. Fijne Donderdag iedereen!

Schoenen | Dr Martens – Broek | Pull and bear – Tas | Niet bekend – Horloge | Komono – Blouse | Mitch Gouda – Hoed | Primark – Ketting | The little green bag.

Wat vinden jullie van mijn outfit? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Wat een leuke outfit is dit, dat blousje is ook echt zo tof! Je hebt het geheel erg mooi gecombineerd bij elkaar.

  2. Superleuk! Je hoed is gaaf en ik vind echt dat je straalt hihi!

  3. Wat een super leuke en feestelijke outfit vind ik dit! Het staat je mooi hoor. Vind vooral die hoed jou super leuk staan! Aaaah en liefde voor jouw schoenennnnn. 😀

  4. Hele leuke outfit, staat je erg goed! Die sterretjes blouse is super!

  5. Wauw, wat een toffe outfit! Het staat je echt heel erg leuk en je hebt het mooi gecombineerd!

Geef een antwoord

Sluit Menu