Beautiful winter in Amsterdam

Beautiful winter in Amsterdam

Ik heb pas geleden mijn camera meegenomen naar mijn favoriete stadje in Nederland. Ik ben gek op Amsterdam, de sfeer, de uitstraling. Ik word er altijd helemaal blij van. Heb ook totaal geen spijt van studeren in Amsterdam want het voelt elke keer weer fijn om een rondje te lopen door deze geweldige stad. Ik ben zelf helemaal verliefd op de leuke grachten pandjes. Ik ben van plan vaker gewoon een rondje te lopen, of ov fiets te huren en te genieten van deze fijne stad en kiekjes te maken en deze natuurlijk met jullie te delen. <3

Ik vond het super mooi om weer herenigd te zijn met mijn camera en foto’s te maken van het mooie Amsterdam. Ik ben deze dag naar de Primark geweest dus ben niet echt verder geweest dan Amsterdam centraal en de damrak. Maar de volgende keer ga ik echt de binnenstad in en het mooie Amsterdam ontdekken. Ik ben in ieder geval gek op deze leuke stad.


Vinden jullie het ook zo fijn om foto’s te maken met je camera? 
En wat vinden jullie van Amsterdam? <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Die grachtenpanden altijd he, zó mooi! Dat verveelt echt nooit om te zien. Amsterdam blijft echt een toffe stad om naar toe te gaan. Je hebt mooie foto's geschoten hoor!

  2. Zo mooi! Ik heb laatst ook wat foto's gemaakt in deze stad! Ben benieuwd wat je geshopt hebt 🙂

  3. Ik blijf ook echt een zwak houden voor grachtenpanden. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt Evelien! Wauw! X

  4. Amsterdam is zo mooi! Ooit hoop ik daar te wonen (als ik klaar ben voor de drukte van een grote stad). Het sfeertje en de huizen; ik hou er van! Vind deze foto's ook echt heel tof geworden meis! Liefs

  5. Wauw, wat een prachtige foto's heb je gemaakt, echt heel sfeervol! Winter in Amsterdam vind ik altijd zo bijzonder. Ik hoop er in de Kerstvakantie een dag naartoe te gaan (niet zoals nu, voor enkel een dagje school en dan gauw weer naar huis, haha).

  6. Wat een mooie foto's heb je gemaakt! Heel veel sfeer!

Geef een antwoord

Sluit Menu