Throwback Friday, Lille!

Throwback Friday, Lille!

Ik kijk vandaag terug op het leuke tripje die ik heb gehad van Mike zijn vrienden voor mijn verjaardag twee jaar geleden, we gingen samen met een dag tripje naar Lille en hebben daar een kerstmarkt bezocht, ik vond deze foto’s op mijn laptop en vond het leuk om ze nog een keertje met jullie te delen omdat het zo’n leuk sfeertje weergeeft! Ik heb helemaal zin in de kerst. En nu is het November, dus is het toegestaan om kerstgevoelens te uiten. 😉

Ik heb heel erg zin om in december weer eens een leuk tripje te maken, misschien iets als naar Antwerpen? Ik ga eens kijken op het internet. <3
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Wat een mooie foto's! Kerstmarkten in het buitenland zijn altijd zo mooi <3 Ik hoorde dat die in Dusseldorf ook erg mooi is, maar ben er zelf nog nooit geweest. Hoe dan ook, ik krijg mega zin in de kerst van deze post <3

  2. Ziet er gezellig uit! Je bent trouwens van harte welkom in Antwerpen, hoor. 😉

  3. Wat super leuk! Heel gezellig. 🙂 Antwerpen is zeker aan aanrader!

  4. Lille is echt een super leuke stad. Alhoewel het wel lang geleden is dat ik daar geweest ben. Ik ben daar geweest toen ik op 3 havo zat. Antwerpen is ook echt leuk. Daar ben ik vorig jaar geweest.

  5. Wat leuk om te zien! Ik ben zelf een paar jaartjes geleden ook in Lille geweest. Onwijs leuke stad!

Geef een antwoord

Sluit Menu