The little greenbag event!

The little greenbag event!

Ik had afgelopen Vrijdag avond mijn aller eerste event. Namelijk van the little greenbag! Ze hebben sinds vorige week Vrijdag hun winkel geopend in hartje centrum van Rotterdam. Super fijne locatie en het was niet te missen door alle leuke ballonnen, we kregen champagne en werden verwend met lekkere hapjes en de opening kon beginnen!

Ten eerste, wat een super mooie stylische winkel. Prachtige items hebben ze ten toon gesteld, je ziet allerlei leuke eye catchers en de styling vind ik heel tof, leuke sieradenboxen, plantjes en leuke accessoires. Vind het echt een prachtige winkel geworden. Love it! We werden verwelkomd met champagne en lekkere hapjes, het voelde echt aan als een feestje.

Dit ziet er toch heerlijk uit, jum! Er waren zelfs taartjes met het logo erop. 

Oh ik ben zo verliefd op deze leuke koffers. 

Ik verwachte dat ze alleen tassen in hun assortiment hadden maar er zijn zowel tassen voor mannen als dames in het assortiment, accessoires zoals sieraden maar ook stijlvolle riemen, sleutelhangers en  vrolijke happy socks. Love it! Zulke leuke producten. 

Ik vind de sieraden ook echt zo pretty, minimalistisch, leuke tekstjes en mooie uitstraling. Ben er gek op! Super leuke kleine subtiele oorbelletjes en vind de kettinkjes met de lieve teksten bij de verpakking ook echt super lief. Helemaal mijn stijl. 

Ze hebben ook allerlei tassenmerken, van stoere rugzakken tot nette handtassen die perfect zijn voor een avondje wijntjes drinken. Mijn oog viel gelijk op de fjallraven rugzakken, ideaal voor school en vind ze gewoon heel erg tof. Ook vond ik de ted baker en super trash tassen echt een eyecatcher. 

Vind deze tassen ook echt heel tof!

De ted baker tasjes zijn echt te schattig en zo leuk! Ben er helemaal verliefd op.

We werden verwend met een super leuke goodiebag met te leuke goodies! Onder andere een prachtig horloge, sleutelhangers en een velvet toilettasje. 

Ik vond het in ieder geval een feestelijke opening! Ik vond het super leuk om bij de opening te zijn en vind the little greenbag echt een mooie winkel geworden. De winkel bevind zich op de korte lijnbaan in Rotterdam. Als je naar leuke accessoires of een mooie tas zoekt, kan je zeker terecht bij deze winkel! Ik vond het ook super leuk om dit event mee te maken, ik voelde me heel erg vereerd en vond het gezellig om de meiden gesproken te hebben. Ik was gezellig samen met mijn zus Nathalie geweest en het was een leuke ervaring! <3 Ook hebben ze een webshop waar je online kan shoppen! 
Kennen jullie the little greenbag? 
Liefs, 
Evelien 

Deze post heeft 20 reacties

 1. Ik bestelde er mijn rugzak voor mijn reis naar Vietnam vorig jaar, ik vind het een hele fijne webshop en zo leuk dat ze nu in Rotterdam ook een winkel hebben! Het ziet er supermooi uit, en jij ook trouwens!

 2. Ziet er gezellig uit 🙂 Jammer dat ik je niet meer heb gezien, maar dat wist je natuurlijk al! Volgende x beter hihi.

 3. Hele toffe winkel zo te zien. Een winkel die Happy Socks verkoopt kan niet anders dan tof zijn 😉

 4. Wat een mooie winkel, die opening ziet er gezellig uit! Erg tof dat je daarbij mocht zijn
  Liefs

 5. Wat leuk dat ze nu ook een winkel hebben in Rotterdam! Ik kom regelmatig in de winkel in Vlaardingen waar ik werk. Midden in de stad is natuurlijk helemaal handig!

 6. Oooh wat een enorm leuke winkel! Toffe merken verkopen ze! Wil zeker een keer gaan kijken als ik in de buurt ben. Super tof dat je naar dit event mocht joh, dat lijkt mij echt een gave ervaring hihi.

 7. Oooh wat een enorm leuke winkel! Toffe merken verkopen ze! Wil zeker een keer gaan kijken als ik in de buurt ben. Super tof dat je naar dit event mocht joh, dat lijkt mij echt een gave ervaring hihi.

 8. Dat ziet er onwijs gezellig uit! Je hebt trouwens ook een tè leuke outfit aan <3

 9. Goed excuus om weer eens een keer naar Rotterdam te moeten! Wat een super leuke winkel!

 10. Wat tof dat je was uitgenodigd voor de opening, mooie foto's heb je gemaakt! <3

 11. Wat een super leuke winkel ! Ik zie alleen maar hele mooie artikelen 😉 En wat mega leuk dat je er bij mocht zijn!

 12. Wat een superleuk event! Mooie foto's, ik breng zeker eens een bezoekje aan dit winkeltje na het bekijken van de foto's ! X Laura

Geef een antwoord

Sluit Menu