Photodiary 75 | Roadtrip, verrassing voor poopoo, en avondje wijnen!

Photodiary 75 | Roadtrip, verrassing voor poopoo, en avondje wijnen!

Happy Tuesday! Tijd voor een nieuwe photodiary, de 75ste alweer. Ik heb deze week een heerlijk relax weekje gehad, dingetjes afgerond voor school (yay!) heel fijn gevoel, nu beginnen aan weer een hele nieuwe periode, ik heb productief aan mijn blog gewerkt, en heb een lekker druk weekend gehad! Lezen jullie mee?

Happy Monday! Tijd voor mijn favoriete lipstick. Ik ging deze dag bikkelen voor mijn stageopdrachten en heb school dingen afgerond. Super fijn!
Dinsdag was ik alweer vroeg uit de veren want ik ging op naar Haarlem voor stage, in de ochtend in de tuin gewerkt en in de middag liep water uit de toiletten dus gingen we naar de woning. 
In de trein nam ik weer eens de tijd voor een boek te lezen. Ik ben nu bezig met looking for alaska, met zulke treinreisjes heb je daar weer de tijd voor. Zo fijn!
Woensdag had ik weer een dagje vrij en heb ik nog wat laatste dingetjes gedaan van mijn to-do lijstje, super fijn is dat!
En ook natuurlijk eventjes knuffelen met saartje! Fluf + fluf is extra fluf!

 Donderdag maakte ik ook weer eventjes tijd om foto’s te maken voor mijn blog, het licht was helaas niet al te best (donkere dagen) maar gelukkig zijn er wel leuke foto’s uit gekomen!

Selfie! Ook vandaag dingetjes van mijn to-do lijstje gedaan en ook lekker gerelaxt, ik heb namelijk nu een guilty pleasure; vt wonen, zo leuk om dat te kijken!

 Vrijdag schreef ik een artikel online over het tripje naar Lille van twee jaar geleden, mis het!

Vrijdag ochtend fietste ik naar mijn opa en oma en ging ik gezellig eventjes op bezoek!

Daarna fietste ik weer naar huis, weer door het parkje heen fietsen. Heerlijk dat herfstweer, was wel heel erg koud maar wel met een zonnetje!

In de middag ging ik mezelf opfrissen en ging ik op naar Breda. Ik ging Mike verrassen op ze werk en zat plotseling op ze werk zonder dat die het had verwacht! En dat ook nog met een chocolade letter. Ik droeg deze outfit met mijn fluffy jasje!
In de avond gingen we uiteten met mijn schoonfamilie en opa en oma! Ze waren 45 jaar getrouwd dus dat moest gevierd worden. We gingen lekker een hapje eten bij de chinees, en de toetjes zijn altijd een feest! 
Zaterdag nacht kwamen we thuis en de wekker ging alweer om kwart voor 7, maar wel voor iets heel leuks! We gingen namelijk naar Houten om een volkswagenbusje op te halen en gingen die dag een roadtrip maken. (morgen hier meer over!)
En daar horen ook zoet sappige foto’s bij 😉 We hebben een heerlijk dagje getoerd naar Zeeland, was wel heel erg koud want er zat geen kachel in het busje maar wel kleedjes en had extra truien meegenomen. 
We zijn daarna weer naar Gouda gereden en mijn spulletjes gepakt en snel weer naar Breda gereden om naar het bedrijfsfeestje van Mike ze werk te gaan, super leuke avond en er was een bandje die leuke nummertjes speelden! Gratis wijn, en gezelligheid wat wil je nog meer! <3 Daarna zijn we wezen stappen in Breda. De dag erna met een lichte kater heel de dag gechilt en the walking dead gekeken. Helaas zijn we er door heen en moeten we wachten op seizoen 7! In de avond was sinterklaas nog langs geweest 😉 want er lagen chocolaatjes in onze schoen! En toen was het weekend alweer om. 
Hoe was jullie week? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Leuk idee zo'n photodiary!! Ik ben zelf tot nu toe naar het Mama event in Rotterdam geweest en natuurlijk vooral creabea met mijn kleintje bezig geweest. XO- http://valeriecharis.com

  2. Super leuk dat je een roadtrip mocht maken in dat Volkswagenbusje! #goals haha. En je artikel over Lille vond ik prachtig om te zien met al die mooie foto's 🙂

  3. Wat een heerlijke week! En dat Volkswagenbusje ziet er zo leuk uit! Heel tof dat je dat hebt gedaan ! Liefs

  4. Wat veel leuke foto's! Vervelend he dat het sneller donker is, ik kan daardoor niet veel foto's meer maken voor mijn blog 🙁 En gratis wijn is altijd goed hihi <3

Geef een antwoord

Sluit Menu