Photodiary 74 | Tentamen week, relaxweekend, en hotspotjes bezoeken!

Photodiary 74 | Tentamen week, relaxweekend, en hotspotjes bezoeken!

Het is weer Dinsdag dus tijd voor een nieuwe photodiary, ik heb deze week mijn eerste tentamen week gehad met veel deadlines, ook met mijn eerste twee tentamens! Ik heb eindelijk na lange tijd een relax weekend gehad, en heb leuke hotspotjes bezocht in Amsterdam. Lezen jullie gezellig mee?

Wat was het maandag lekker herfst weer! Het zonnetje scheen en ik liep naar het station toe.

Eenmaal op Gouda Goverwelle aangekomen was het tijd om de trein te pakken naar Amsterdam, na een weekend gezwoegt te hebben was het tijd voor mijn eerste tentamen: methodiek! Naar mijn gevoel ging die aardig, toepassingsvragen waren pittig, maar alle theorie wist ik zo op te schrijven. Fingers crossed! In de avond weer gestudeerd.

Dinsdag had ik een dagje stage in Haarlem! Op de terugweg liep ik door het park en lagen overal blaadjes, zag er zo mooi uit. 🙂

Woensdag ochtend al om kwart over 8 in de studieruimte, strijden! Tot half 11 studeren en daarna mijn project afsluiten met een presentatie en een eindgesprek. Spannend! Gelukkig is alles goed gegaan.

In de avond weer studeren, want donderdag middag had ik mijn tweede tentamen. Was zo moe, had echt geen kracht meer. Helaas de ochtend erop ook weer om half 9 in de studieruimte, laatste loodjes zijn het zwaarst..

In het world fashion center werd het tentamen gehouden, spannend!

Op Amsterdam centraal! Na het tweede tentamen was het tijd voor ontspanning dus gingen Sahra en ik leuke tentjes opzoeken. <3
Ik heb wat leuke hotspotjes in Amsterdam bezocht, binnenkort hier meer over! <3

Op naar het kattencafe om met katjes te knuffelen!

 Ook nam ik voor het eerst red velvet cake, was wel echt super lekker. Tijdens het relaxen hoorde we opeens dat de antwoorden van het tentamen online stonden en heb een VOLDOENDE! YAY!

 Ook hebben we een prachtig tentje opgezocht waar ze verse thee maakten en dit in wijn glazen schenkte, te leuk!

En wat was de thee heerlijk, genieten! <3
Vrijdag had ik vrij, en werd de flying tiger geopend in Gouda, té leuk! Ik moest zeker even een kijkje nemen. <3
De flying tiger is zo leuk! Heel erg blij dat die eindelijk in Gouda gevestigd zit, hoef ik niet elke keer Mike mee te sleuren naar de flying tiger in Breda. 😉
Ik had een cadeaubon van mijn tante en oom gehad voor mijn verjaardag en heb er toffe lp’s van geshopt, nirvana (love it!) en arctic monkeys. 
Zaterdag was het echt relax tijd na al die deadlines, ik ging heerlijk douchen met dit ritueel van rituals. Lekker!
 Zaterdag om 3 uur kwam poopoo gezellig langs en hebben we eigenlijk alleen maar lekker gechilt, nog twee afleveringen en we zijn door het seizoen van the walking dead heen! Spannend. 

Zondags hebben we eigenlijk ook alleen maar genetflixt, aan het eind van de middag heeft Mike wat gitaar gespeelt en heeft die me een aantal dingetjes geleerd. Super leuk <3
Van het weekend mijn favoriete bodymist gedragen, moet gelijk denken aan de zomervakantie als ik deze heerlijke geur ruik. 
Helaas een beetje een saaie photodiary door veel studeren en weinig vrije tijd. Hopelijk vonden jullie het toch leuk om te lezen! Deze week wordt sowieso erg leuk en komen leuke dingen aan bod deze week. So stay tuned! Hoe is het met jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 6 reacties

  1. Wat een leuke photodiary weer! Spannend die tentamenweek! Ziet er gezellig uit in Amsterdam zeg, ik wil er ook eens heen 🙂 Fijn dat het een relaxt weekend was! Die Flying Tiger winkel ziet er leuk uit zeg, ik ga donderdag even shoppen in Gouda dus dan neem ik even een kijkje 🙂

  2. Alsnog leuk om te zien hoor, studeren hoort er natuurlijk bij nu 🙂 Wat tof een tentamen in het World Fashion Centre haha, daar ben ik ooit nog eens geweest voor een sollicitatie. En wauw, die thee in wijnglazen, het ziet er zo leuk uit! Ben benieuwd naar je hotspots in Amsterdam.

Geef een antwoord

Sluit Menu