Mijn ervaring met een instax mini camera!

Mijn ervaring met een instax mini camera!

Zoals de trouwe lezers vast wel weten heb ik een instax mini camera oftewel een polaroid camera, en dan in het lichtroze! Ik ben heel erg blij mee en vind het een super leuke aanwinst. Hij stond al een lange tijd op mijn wishlist en heb hem met het behalen van mijn diploma gehad van mijn ouders, super tof! Vandaag in dit artikel laat ik jullie weten wat mijn ervaringen zijn met de instax mini en de voor & nadelen. Lezen jullie mee?

Ik ben heel erg blij met mijn instax mini! Ik vind het nog steeds super leuk dat ik hem heb gehad als cadeau, de eerste ervaring was op vakantie. Ik heb toen hele leuke polaroids gemaakt en het is zo’n leuke herinering! Ook heb ik hem meegenomen naar de efteling, het bos, gebruikt met mijn verjaardag etc. Het zijn leuke herringen en dat vind ik veel waard. <3
Voordelen
– Je hebt de foto gelijk! Dat geeft een leuk effect. 
– Het vintage gevoel. 
– Je denkt goed na over wat voor foto’s je maakt dus zijn unieke momenten. 
– Hij is niet al te groot dus makkelijk mee te nemen. 
– Je kan leuke DIY’s maken met deze polaroids. 
– De foto’s zijn leuk om op te hangen of in een fotoboek te plakken. 
Nadelen 
– Pakje polaroids is ongeveer 15 euro, heb je 20 polaroids. 
– Soms mislukt het door de belichting, niet goede stand, of dat het water weerkaatst. (had ik op vakantie!)

Ik vind in ieder geval de instax mini camera een echte aanrader, ik heb er al heel veel plezier van gehad en vind het erg leuk dat gelijk de polaroid uit de camera komt en gaat verkleuren. Is het altijd maar een verrassing wat voor foto je hebt gemaakt! Ik heb al ondertussen een heleboel gemaakt en ze hangen leuk op mijn kamer. Als je twijfelt, ik zeg doen! Het is een ontzettend leuk item.

Ze zijn te koop bij de hema voor 65 euro per stuk. Ook leuke accesoires trouwens!

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 18 reacties

 1. Zo'n instax stond ook een hele tijd op mijn wishlist. Toch heb ik 'm nooit gekocht. Ik twijfel of ik er uiteindelijk heel veel gebruik van maken. Leuk is het wel!

 2. Ik heb ook een Instax Mini, ben er echt blij mee! De foto's zijn wel erg duur inderdaad…

 3. Jaaa de Instax camera is inderdaad zo fijn <3 Echt een hele toffe en fijne gadget. Ik had in het begin wel echt struggles met het maken van mooie foto's (had veel overbelichte foto's) maar nu heb ik gelukkig steeds beter door hoe de camera het beste werkt.

  1. Ja klopt ik ook! Haha had heel wat foutjes gemaakt! Super leuk dat je er ook een hebt. <3

 4. Het kijkt mij ook zo'n onwijs leuk ding om te hebben! Vooral omdat je gelijk de foto hebt en er gelijk iets leuks mee kan doen. Wat mij tegenhoudt om hem te kopen is de prijs van de polaroids en de twijfel of ik het daadwerkelijk wel vaak zou gaan gebruiken…

  1. Ja het is echt de moeite waard! Ik heb al zoveel leuke polaroids gemaakt en het is leuk om er een diary van te maken.

 5. €15 voor 20 polaroids? Dat is eigenlijk best wel duur! Maar ik heb eens zelf polaroids besteld van Instagram foto's en dat was eigenlijk ook zoiets moet ik zeggen. Een leuk dingetje is het zeker eigenlijk! En ook super cute om te zien 🙂

  1. Ja het is helaas inderdaad wel wat duurder, maar je doet wel weer lang met zo'n pakje! (ik dan), jaaa ziet er ook zo leuk uit in mijn interieur haha.

 6. Ik heb hem ook, het is een dure hobby maar wel erg leuk <3

 7. Hij staat op mijn wishlist maar ik ben bang dat ik hem weinig ga gebruiken.
  Liefs Jorinda

 8. Ik heb er van de week toevallig nog naar staan te kijken bij HEMA. Leuk ding maar wat te prijzig voor iets wat ik waarschijnlijk alleen in het begin vaak zal gebruiken. Ik vind digitaal sowieso toch makkelijker.

 9. Ik vind hem er zo leuk uit zien, alleen daarom zou ik hem al willen haha! De prijs houdt me wel tegen, vind hem prijzig! Heb laatst wat Instagram foto's laten afdrukken op polaroids, vind het wel heel tof <3

  1. Ja dat is ook inderdaad zeker een goede optie! Heb ik ook wel eens gedaan. 🙂

 10. Ik heb er ook 1 maar gebruik 'm zelden eigenlijk. Misschien toch eens wat vaker doen

Geef een antwoord

Sluit Menu