Mijn babyblauwe crosley speler! ❀

Mijn babyblauwe crosley speler! ❀

Ik heb een super tof cadeau gehad van mijn schoonouders, schoonzus en mijn lieve boyfriend voor mijn verjaardag afgelopen maand. Hij stond op mijn verjaardags wishlist! Super leuk en lief dat ze dit saampjes hebben gedaan, ik ben er héél erg blij mee! Hij heeft een prachtig plekje gekregen op mijn kamer en heb al wat lp’tjes die ik kan draaien.


De crosley speler is in het babyblauw ook nog eens mijn lievelingskleur! Het is in de vorm van een koffer dus je kan hem ook makkelijk dichtmaken zodat je hem beschermt tegen de stof. Zo is die ook makkelijk mee te nemen eventueel, alleen zet ik hem op een vast plekje op mijn kamer. Dan vind ik toch het fijnst! En het staat gewoon erg leuk in je kamer.

Ik heb al een aantal keer lp’s gedraait en vind het geluid goed klinken! Ik heb twee nieuwe lp’s gekocht van een cadeaubon en die zijn van nirvana & arctic monkeys. En vier tweedehands lp’s: santana & roxy music zelf gekocht bij een tweedehands platen winkeltje in Breda en twee pink floyd platen die zijn geweest van mijn vader vroeger. Je merkt natuurlijk wel verschil met de oudere plaatjes maar dat vind ik juist het echte vintage effect geven en hoort helemaal bij het sfeertje. En ik vind het proces vooraf dat je een lp erop legt en de naald goed zet ook echt super leuk. 

Ik ben in ieder geval heel erg blij met deze toffe eyecatcher in mijn kamer! En de kleur babyblauw vind ik ook echt helemaal te gek. Lieve schoonfamilie en lover, als jullie dit lezen héél erg bedankt met dit toffe cadeau en ik ga heel veel plaatjes ermee draaien. <3

Wat vinden jullie van een platenspeler? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

  1. Met heel veel liefde gegeven. Geniet ervan XXX

  2. Ahh, hij is zo mooi! Goeie kleur ook <3. Liefde voor platenspelers. Heerlijk, lekker plaatjes draaien :).

  3. Aaah wat een lief, tof en leuk cadeau! En wat een leuk kleurtje ook <3

Geef een antwoord

Sluit Menu