Hotspot | Kattencafe ditjes & katjes Den Haag.

Hotspot | Kattencafe ditjes & katjes Den Haag.

Ik was voor mijn verjaardag samen met Mike naar het kattencafe ditjes en katjes geweest in Den Haag. Ik ben al eerder in het Kattencafe in Amsterdam en vond het ook leuk om deze in Den Haag te bezoeken, hij is makkelijk bereikbaar. Ongeveer 10 minuten met de tram van centraal. We hebben daar een cappuccino besteld, Mike een biertje en een lekkere brownie. Kijken jullie mee naar de sfeerbeelden? <3

De regels voor het kattencafé, je mag bijvoorbeeld niet de katjes eten geven of foto’s maken met flits. 

Een foto van mijn lovie! <3

 Dit katje lag heel de tijd achter ons te slapen, heel schattig. <3

De brownie was echt heerlijk! <3 

Ik vind het kattencafe in den haag echt onwijs leuk! Het is een mooi pand, best ruim en ik vond het niet te druk, je kon gewoon ook rustig de katjes aaien. Het eten en drinken was ook verrukkelijk. Als tip geef ik mee, reserveer van te voren. Dan heb je zoiezo een plekje in het cafe. 🙂 Ik vind het een aanrader, heerlijk eten, zelfs kan je wijntjes drinken en lieve katjes om je heen! Wat willen we als vrouw nog meer. <3 
Piet heinstraat 66 Den Haag. 

Hebben jullie wel eens een kattencafe bezocht? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 11 reacties

 1. Wat grappig zeg, ik ben nog nooit bij een kattencafé geweest hihi! Liefs

 2. Oh het is daar zo gezellig he!! Ik ben al vaker in het kattencafe in Amsterdam geweest, heerlijk om weer even een portie kattenliefde te krijgen 😉 Fijn dat je een leuke dag hebt gehad. HAPPY MONDAY!

  Liefs, Merel

 3. Aah, wat uberleuk! Ik ben nog nooit in een kattencafé geweest, oeps, maar ik begin het idee nu nog leuker te vinden!

 4. Ohhh wat lijkt me dit gezellig. Hoe veel katten lopen er rond? Voor een kattenfanaat als ik is dit the place to be.

 5. Zo ontzettend leuk al die Kattencafe's <3! Grappig dat ze allemaal qua sfeer wel een beetje op elkaar lijken hihi. Het is er ook altijd heerlijk rustig vind ik, genieten!

 6. Ziet er erg leuk uit! Ik ben er zelf nog nooit geweest, ik zou er graag een keertje heen willen. Love cats<3

 7. Ik ben echt verliefd op katten en wil er echt graag eens heen!
  Balen dat er niks bij mij in de buurt zit..

Geef een antwoord

Sluit Menu