Happy Friday mornings

Happy Friday mornings

Goedemorgen iedereen! Ik heb vandaag een recept voor jullie, en dit gebeurt niet zo heel vaak op mijn blog maar ik heb pas geleden weer iets heel erg lekkers gemaakt waar ik erg blij van werd (want de smaak, hemels!) en wil het graag met jullie delen. Dit vind ik een fijn power breakfast en heb je gelijk je vitamientjes binnen. Lezen jullie mee?

Het is dus een smoothiebowl, dit kan je op allerlei verschillende manier maken met verschillende ingrediënten ook natuurlijk en het is vol vitamientjes en vult goed! Ik heb deze keer de smoothie bowl gemaakt met mango, havermout, yoghurt en banaan. Maar je kan natuurlijk ook ander fruit gebruiken, je stopt de ingrediënten in de blender (hoeveelheden kan je zelf bepalen) en mixen maar tot het een wat dikkere substantie is. Ik schenk het in een schaaltje en versier het met kiwi, stukjes banaan en granola en smullen maar. Helaas hadden we geen ander fruit in huis anders had ik er nog meer een feestje van gemaakt. Ik vond de combinatie van mango en banaan echt heel erg lekker, en ik ben gek op Mango. Dus het was smullen! Super easy ontbijtje en heel erg lekker.

Maken jullie wel eens een smoothie/smoothie bowl? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Lekker eef! Klinkt goed! Alleen zou ik het zonder mango doen en dan vervangen voor een ander soort fruit?

    X nathalie

  2. Ziet er lekker uit! Ik heb dit nog nooit gemaakt, ben nog steeds verknocht aan crunchy muesli met chocoladestukjes, magere kwark of Griekse yoghurt met 0% vet en een beetje fruit. ♥

  3. Ik heb het nog nooit gemaakt, maar het ziet er altijd fotogeniek uit 🙂

  4. Oh, wat ziet dat er lekker uit! Heerlijk! En dat boek vind ik ook helemaal geweldig!

  5. Ik zie de laatste zo veel smoothiebowls voorbij komen, het ziet er zo lekker uit! Misschien ga ik volgend weekend deze proberen! x

Geef een antwoord

Sluit Menu