Review | Rituals, the ritual of DAO.

Review | Rituals, the ritual of DAO.

Ik ben gek op ontspannen na een lange dag op school, stage, of een dagje bloggen. Dat ene momentje voor jezelf dat je helemaal tot rust komt. Ik heb vandaag een review voor jullie met het ritual of dao van rituals. Een heerlijk ritueel wat de innerlijke rust bevorderd en je kan helpen met een momentje voor jezelf te nemen en eventjes te ontspannen. Met de geur van lotus & yiyi ren raak je helemaal zen..

DAO is een eeuwen oude chinese filosofie die zich reikt op het vinden van de balans tussen ying & yang. The ritual of dao focust zich op ying en helpt jou erbij om de innerlijke rust te vinden. The ritual of DAO staat voor ontspannen, het is het ritueel van rituals met de zachtste geuren, dit komt door de geurcombinatie van witte lotus en yiyi ren. Deze combinatie zorgt voor een ontspannend ritueel. De achtergrond van dit ritueel heeft te maken met de innerlijke rust te vinden, de balans in je drukke leven. Dus na een flinke dag school of werk, eventjes dat momentje voor jezelf te nemen. Want dat heb je verdiend! Ik heb de producten: the ritual of DAO (nieuwe benaming van het ritueel) bodycream en schuim, en de TAO-wai wang scrub (oude benaming) en olie. En ga deze producten uitgebreid reviewen met leuke tips natuurlijk.

The ritual of DAO schuim & olie 
Ik begin eerst met de doucheschuim en de doucheolie van de ritual of DAO. Wat mij opvalt is dat de geur gelijk aanwezig is, heel erg zacht, door de lotus en yiyi ren en het ruikt ook heel natuurlijk. De geur is niet te overheersend en zorgt gelijk voor een ontspannende geur. Van de schuim heb je maar weinig nodig en kan je heel je lichaam mee reinigen, de geur komt dan ook duidelijk vrij. Een leuke tip is om na de schuim de bodycream aan te brengen na het douchen om de geur te onderbouwen. 
De olie is en blijft mijn all time favourite. Ik vind de olie heel verzorgend werken. Ik breng de olie altijd standaard aan na het scrubben (zaterdag scrub dag!) of als ik last heb van een droge huid. The ritual of DAO doucheolie laat ik eventjes intrekken, en spoel het daarna af met lauw water. Gelukkig heb je niet last van een gladde douchebak of dingen. Het heeft ook een handig pompje zodat je niet te veel eruit krijgt. Ik vind de verpakkingen ook erg mooi, vind zelf de nieuwe variant net iets sjieker. Love it! 

Ik vind de tekst op de achterkant van de schuim ook wel heel leuk en toepasselijk, love it! Vind de filosofische kant van Rituals ook zo leuk. 

Zo ziet de olie (boven) en de schuim (onder) eruit qua substantie. 
The ritual of DAO bodycream & scrub 
Vind de verpakkingen weer erg fijn van de bodycream en de bodyscrub. Er zit een flinke hoeveelheid in en je kan er gelijk lang meedoen. De bodycream heeft een dikke substantie zodat het ook gelijk voedend is voor de huid, het trekt ook erg snel in. Doordat ik de bodycream na de schuim aanbracht merk je de onderbouwing van de geur en kan je langer genieten van je producten. De scrub heeft een zachte substantie met subtiele korrels, het is fijn in te masseren in de huid en laat snel een nieuw laagje zien, ik masseer daarna de olie in mijn huid zodat ik mijn nieuwe laag gelijk voed. Deze scrub is speciaal voor het lichaam (dus niet het gezicht!). Ik vind de substantie wat weg hebben van klei. Vind het zelf erg lekker aanvoelen op de huid! The ritual of DAO is ook zeker geschikt voor meiden (eventueel ook mannen) met een gevoelige huid, eczeem etc. Dat springt dit ritueel daar zeker voor uit. Dit heb ik meegekregen op de cursus en vond ik leuk om met jullie te delen. 

Ook krijg je nog een leuke gift bij besteding vanaf 45 euro. Namelijk deze relaxing set met een oogmasker wat je kan verkoelen of verwarmen en kan insprayen met de mini bodymist die erbij zit van de ritual of DAO. Heerlijk cadeau voor jezelf! 
Ik ben echt in ieder geval helemaal verliefd op dit fijne ritueel zoals jullie misschien wel merken! Ik vind de geur erg fijn voor alledaags gebruik en kan niet meer zonder. De prijzen van de producten vind je hieronder, oh en nog een leuke tip! Vergeet niet de rituals app te downloaden voor gratis meditatie oefeningen van 5 minuten tot langer. 
The ritual of dao bodycream – 15,50. 
The ritual of dao doucheschuim – 8,50. 
TAO scrub – 19,50. 
TAO doucheolie – 8,50. 
Zijn jullie al bekend met dit ritueel? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Ik heb de bedspray en massageolie hiervan, dit is echt mijn favoriete lijn van de Rituals!

  2. Dit lijken mij heerlijke producten. Ik moet nog mijn eerste producten van Riuals gaan uitproberen (niet uit deze lijn). Als die bevallen, ga ik zeker ook eens deze lijn proberen.

  3. Wat nu? geen Dao meer in de collectie. Welke geur ruikt net zo heerlijk als Dao? enig idee?

Geef een antwoord

Sluit Menu