Review | MUA undress your skin shimmer highlighter.

Review | MUA undress your skin shimmer highlighter.

Hoi meiden! Ik heb vandaag weer voor jullie een review. Namelijk de MUA undress your skin shimmer highlighter. Ik ben gek op highlighters en er gaat geen dag voorbij dat ik geen highlighter draag! Ik hoorde zoveel positieve verhalen over deze prachtige highlighter dat ik hem mee nam. Kijken jullie mee met mijn mening, en de foto’s? 

Ik vind de verpakking erg mooi, het is een doorzichtige verpakking met een duidelijk lettertype op het doosje. Ik vind het patroon van de highlighter ook er erg mooi eruit zien. Dit zie je niet vaak en vind ik erg origineel, het is echt een pareltje! Je hebt verschillende tinten van deze highlighters en ik heb iridescent gold.

Het heeft een prachtige tint en erg veel pigmentatie, I like! Hij is duidelijk te zien en geeft een mooie wit gouden tint af. Ik hoor van vele bloggers dat het een perfecte dupe is van NARS albatros. Ik heb die zelf niet in bezit dus kan niet vergelijken, maar is wel erg leuk om aan jullie te melden. Ik blijf het zeggen maar vind de patroon ook echt prachtig, het oogt heel luxe daardoor terwijl het echt een budgettopper is. Op de volgende foto’s zie je hoe de highliter op mijn gezicht is en hoe de swatch is.

Ik breng hem aan met mijn geliefde highlighter kwast van real techniques. 
De swatch is ook echt prachtig! Wat een pigmentie. I’m in love!

En natuurlijk een full face foto met de highlighter op mijn gezicht + gehele look! Ik ben fan en deze highlighter past nu zeker bij een van mijn favorieten. Love it!

De MUA undress your skin shimmer highlighter is te koop bij kruidvat voor 6,99. Ook natuurlijk online te bestellen.

Zijn jullie bekend met deze highlighter?
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

 1. Heb hiervan al hele positieve reviews voorbij zien komen, maar ben nog steeds niet in de gelegenheid geweest om 'm aan te schaffen. Erg jammer want hij is zo mooi!

 2. gorgeous die laatste foto! ik heb al veel gelezen over deze highlighter en ben heel benieuwd ernaar! 🙂

 3. Ik vind deze basic maar wel echt prachtig, leuke review!

 4. Hij is prachtig! Ik heb hier al zoveel goede verhalen over gehoord en gelezen. Heb super veel zin om 'm uit te proberen!

  1. ja vind het echt een budget topper, zo mooi is die! <3
   Helemaal blij ermee.
   Liefs,
   Evelien

Geef een antwoord

Sluit Menu