Interieur | Mijn droomhuis!

Interieur | Mijn droomhuis!

Ik ben gek op ronddwalen op pinterest en de mooiste interieurs gaan bekijken. Ik droom dan al helemaal van mijn eigen plekje, samenwonen, en gewoon je huis leuk inrichten. Ik vind allerlei verschillende stylen onwijs tof en daar een combi van. Ik hou bijvoorbeeld van veel wit, maar dan wel in combinatie met licht blauw, roze etc. Of leuke funky prints! Pinterest is mijn beste vriend op dit gebied en ben ik heerlijk los gegaan tijdens het pinnen. Kijken jullie mee?

Dit bedoel ik met funky, een leuk kussen met oogjes en een lijst.  

Kijk hoe prachtig hier de vloer is en de vele ramen. Love it. 

Oh I love planten!

Zoals je ziet zijn er een aantal dingen wat er uit springt, ik ben als eerste gek op prachtige grote ramen, ik zou laten ook graag op zolder mijn slaapkamer willen maken, veel licht wat in de kamer komt. Ook in een woonkamer vind ik grote ramen erg mooi. Voor verduistering voor de zolderkamer kan je terecht bij VELUX. Hier bieden ze allerlei producten aan voor verduistering van de kamer, zoals rolgordijnen, verduisterende vouwgordijnen etc. Zodat het er mooi en strak uit ziet! En je de kamer kan beschermen tegen de hitte en kan verduisteren.

Ik ben ook gek op houten vloeren, ik vind dit een hele fijne en warme sfeer geven aan een huis. Dit geeft een tikje huiselijkheid. Bijvoorbeeld vloerkleden geven ook dit effect, die fijne warmte in een huis. Love it! En tot slotte leuke kamerplanten, een beetje groen in huis vind ik altijd erg fris en kan een witte ruimte of een kale ruimte zo opfleuren! Net zoals bloemen. <3

Samenwerking 

Wat vinden jullie van de interieurs die ik laat zien aan jullie? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 14 reacties

  1. Oh wauw ik vind dit echt super mooi! Geeft me een Scandinavische vibe.

  2. Oh deze stijl vind ik echt super gaaf! Bij ons in de buurt staat een klein schattig boerderijtje midden in een woonwijk.. groene luiken, bakken met bloemen, rieten dak, maar van midden wel modern ingericht! Stiekem is dat mijn droomhuis!

  3. ik vind dit ook zo mooi! vooral die prachtige lichte ruimtes.. ik deel je smaak, haha 🙂

  4. Zwijmel zwijmel bij deze prachtige plaatjes. We wonen nu in een huurappartement waar we het ook redelijk leuk in hebben gericht, maar als we ooit een huis gaan kopen dan ga ik ook heel veel inspiratie verzamelen om bijvoorbeeld de perfecte badkamer en keuken vorm te geven.

  5. Haha ik stuurde deze door naar mijn vriend met: "kijk schat, DIT is wat ik wil!"

  6. Ohh ik hou hier ook zo van! Ik kom hier ook wel aardig bij in de buurt maar ik wil nog zoooveeel dingen anders en nieuw enz enz 😉 maar je hebt goede smaak! 😀

  7. Prachtige inspiratie plaatjes, de meeste zijn helemaal mijn smaak ook.

Geef een antwoord

Sluit Menu