Hotspot | Picknick Rotterdam

Hotspot | Picknick Rotterdam

Hoi ladies! Ik heb weer een leuke hotspot ontdekt en dit keer in Rotterdam. Ik was met mijn zus uitgestapt bij rotterdam blaak en vanaf daar was het ongeveer 5 minuten lopen. We hebben gezellig geluncht bij Picknick. Dit is een eettentje waar je kan ontbijten, maar ook lekker lunchen of iets kan drinken. Een van de dingen wat ik zo leuk vond aan deze hotspot is dat je echt het gevoel hebt dat je aan het picknicken bent, er staan buiten parasols, is super tof ingericht met veel groen, en vond de sfeer gewoon erg leuk! Ik hou daar wel van! Buiten had je ook echt picknick tafels, helaas konden we daar niet zitten omdat het al helemaal vol zat. Ik heb in ieder geval een hoop foto’s gemaakt, kijken jullie mee?


Ik bestelde een juice (oh die was zo lekker, zat een soort van Yoghurt door heen!) en een tosti, en dit was niet een normale tosti, het was met knapperig brood, zat heerlijke kaas bij, en spek. Heerlijke combi, en ook nog eens zelfgemaakte ketchup. Allemaal vers! Vind dat ook altijd erg leuk.

Wat een onwijs fijn en gezellig tentje! Zeker een aanrader als je een keer in Rotterdam komt, Nathalie en ik hebben het in ieder geval erg gezellig gehad en heerlijk gegeten. Jum! Ik kom zeker een keer terug. <3 Picknick bevindt zich op Mariniersweg 259 in Rotterdam.


Kenden jullie al picknick? En gaan jullie er een keer heen? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Oh wauw, wat ziet die lunch er lekker uit die je daar gehad hebt! En dat heerlijke drankje ook <3

  2. Dit ziet er echt super leuk uit! Ik ga dit even onthouden voor als ik weer een keer naar Rotterdam ga.

  3. Zelfgemaakte ketchup, alles vers… Dat klinkt fantastisch! En die foto's van de tosti's zien er ook top uit. Deze komt op mijn lijstje voor als ik een keer in de buurt ben! Echt hoor, want ik ben enthousiast nu ik dit allemaal gezien, hihi.

  4. Zelfgemaakte ketchup, alles vers… Dat klinkt fantastisch! En die foto's van de tosti's zien er ook top uit. Deze komt op mijn lijstje voor als ik een keer in de buurt ben! Echt hoor, want ik ben enthousiast nu ik dit allemaal gezien, hihi.

  5. Wat een fijne tip, het ziet er heel goed en ook nog eens super gezellig uit. Ik ga deze onthouden 🙂

  6. Deze is zo leuk! Ik ben hier één keer geweest, maar toen hadden ze nog niet zo'n mooi terras. En wat ziet je tosti er ook verrukkelijk uit…!

  7. Oh wauw dit ziet er zo lekker leuk top uit! Ik heb ook nog nooit van deze hotspot gehoord, goed artikel!

Geef een antwoord

Sluit Menu