Watermelon is always a good idea

Watermelon is always a good idea

Ik heb vandaag weer een outfit voor jullie! Warme dagen hebben wij veel gehad in Griekenland, ik wou er dan toch leuk uit zien maar simpel en niet te warm. Deze outfit was dan zeker een fijne optie! Ik draag onder mijn jurkje mijn blauwe bikini van hunkemoller en een luchtig jurkje overheen. Ideaal voor het warme weer, en dan heb je toch een leuke outfit! Onder het genot van een heerlijke watermeloen afkoelen bij het zwembad of strand. Summer I like you!

Jurkje Glam factory
Hoed I am accesoires
Armbandjes souvenir greece 
Bikini hunkemoller
Sandaaltjes Gabor
Zonnebril Etos

Ik ben ook echt gek op watermeloen tijdens de zomer! Heerlijk fris en waterige fruit. Like it! Heerlijk om mee te nemen naar een dagje strand of zwembad. Met de hitte is een verkoelend stuk watermeloen altijd lekker. 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Mooi jurkje, lekker zomers 🙂 en watermeloen is inderdaad altijd een goed idee 🙂

  2. Heel leuk jurkje!! En oeedh, nu wil ik watermeloen haha. Dat blijft gewoon super lekker. Vooral in de zomer!

  3. Heel leuk jurkje!! En oeedh, nu wil ik watermeloen haha. Dat blijft gewoon super lekker. Vooral in de zomer!

Geef een antwoord

Sluit Menu