vakantie foto’s corfu #2

vakantie foto’s corfu #2

Vandaag deel ik met jullie weer een aantal vakantie foto’s! Ik heb er zo ontzettend veel gemaakt. Ik kan niet meer kiezen welke ik met jullie zal delen. Mike en ik zijn een dagje naar de hoofdstad geweest van Corfu: in Nederlands en andere talen Corfu, maar in het grieks heet het officiel Kerkrya. Een ontzettend mooi plaatsje met de zee, leuke straatjes, heerlijke bakkertjes en natuurlijk leuke shopwinkeltjes. Zeker een aanrader om een keer te bezoeken. Het is een prachtige stad met veel cultuur! Kijken jullie mee? En vinden jullie het trouwens leuk, dit soort reis artikels? Laat het mij weten in de reacties, vind ik leuk! Ook heb ik nog een paar random vakantie foto’s! 

Dit is tom poes, hij kwam elke dag voor onze deur liggen omdat ik snoepjes had. Haha mijn hart smolt!

Lang leve de lipstick en je lover een kus te willen geven haha!

lekkere vent!

Zijn jullie wel eens naar Corfu geweest? Ik ben er in ieder geval verliefd op geworden! Wauw wat een prachtige stad.

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. ziet er heerlijk uit mijn zus en moeder zijn nu in corfu en ben wel een beetje jaloers nu!

  2. Oh, wauw! Wat een heerlijke foto's! Ik plak er denk ik een extra vakantie aan vast, haha 🙂

  3. Wat een on-wijs mooi stadje is dat! Heel romantische uitstraling ofzo, haha. Heke mooie foto's hoor! En yes, kom maar op met die losse foto's nog. Ik wil ze wel zien!!

  4. Wat een prachtige foto's, wauw! Het ziet er zo vrolijk uit <3

Geef een antwoord

Sluit Menu