Vakantie foto’s Corfu #1

Vakantie foto’s Corfu #1

Zoals jullie weten ben ik weer veilig thuis in het koude landje Nederland! Ik heb 10 daagjes heerlijk vertoeft in Corfu. Dit is een grieks eiland en is ongeveer drie uurtjes vliegen. Heel erg te doen dus. Ik ben samen met Mike hier op vakantie geweest, hebben cultuur gesnoven, gewinkeld, heerlijk gegeten en natuurlijk uitgerust. Ik heb ook een goede daad verricht! Als catlady aankomen op een eiland vol met zwerfkatjes kon het niet alleen blijven bij het aaien van de beestjes. Ik heb namelijk vier zakken kattensnoepjes aan ze gegeven, en een blikje kattenvoer. Werd er helemaal blij van hoe de katjes er van smulden! In ieder geval leek mij het leuk om een deel van mijn vakantie foto’s aan jullie te laten zien. Kijken jullie mee? (pas op, een overdosis zomerse kiekjes gegarandeerd, mijn camera en ik waren onafscheidelijk)

 
Hier smelt toch iedereen van, al die katjes!

Lang leve de zelf-ontspanner op de camera. Yay!

Dit is een deel van de foto’s van de eerste dagen, zoals je kan zien zijn we uiteten geweest in Gouvia. Dit was het plaatsje waar ons appartementen complex zich bevond, heb ik veel geknuffeld met katjes, en hebben we een excursie geboekt via sunweb. Met de eerste excursie hebben we een boottocht gemaakt, we zijn langs het eiland paksos gegaan daar maakten we een stop, en hebben de bekende blue lagoon gezien (pretty!) en hebben nog een zwemstop gemaakt bij prachtig helder water. Dit is nog lang niet alles dus er komt binnenkort nog een reeks vakantie foto’s als jullie het niet erg vinden. 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 13 reacties

  1. Wat een prachtige foto's Evelien! Ik hoop dat ik ook zulke mooie foto's ga maken op vakantie 😀

  2. Wat een mooie plek zeg, hele leuke foto's heb je gemaakt!

  3. Wat een heerlijke vakantie samen, het is je zo gegund! <3

  4. Heerlijke foto's om te kijken, Evelien! Het is daar echt heel mooi. 😀

  5. Awh, die katjes zo lief allemaal! En wat een mooie foto's heb je gemaakt 🙂

  6. Wat een super leuke foto's. Leuk die foto met die gekleurde muur haha, zulke maak ik ook altijd! (behalve dan dit jaar bedenk ik me nu haha):)

  7. Wat een mooie foto's, zo te zien was het een super vakantie! <3 En oh, ik koop ook altijd kattenvoer voor de zwerfkatjes hihi, deed ik in Turkije ook! Arme katjes.

  8. Wauw wat een prachtige vakantiefoto's. Het ziet er ontzettend mooi uit en nu kun je er met veel plezier op terugkijken.

Geef een antwoord

Sluit Menu