Sandy toes & salty kisses!

Sandy toes & salty kisses!

 Jongens ik ben toch zo verliefd op mijn nieuwe badhandoek. Nooit, never,  ever verwacht dat je zo ontzettend blij kan zijn met een handdoek. Tot dat ik deze leuke handdoek tegenkwam bij de sale van de hunkemoller. Hij is roze, staat een leuke quote op en is ontzettend vrolijk. Past helemaal bij mij! Op de handdoek staat sandy toes & salty kisses. Dé perfecte quote voor de zomer vind ik! Ik heb leuke foto’s geshoot bij de palmbomen voor het ultieme vakantiegevoel.

Op vakantie kan het allemaal, geen make-up, knotje in waar plukjes uit vallen. Ik zat te twijfelen om deze foto’s op mijn blog te plaatsen, maar toen dacht ik nee, zo ben ik! Jullie mogen mij ook zien in een bikini of zonder make-up. Want zo zie ik er ook soms uit. Best spannend maar vind dat wel belangrijk! 🙂

Wat vinden jullie van mijn nieuwe handdoek? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 7 reacties

  1. Echt een super leuke handdoek inderdaad! En groot gelijk dat je deze foto's gewoon lekker op je blog zet. Op vakantie zie ik er standaard ook zo uit, gewoon heerlijk genieten! <3

Geef een antwoord

Sluit Menu