Photodiary 64 | Zussenmiddagje, american horror story & verrassing!

Photodiary 64 | Zussenmiddagje, american horror story & verrassing!

De wekelijkse photodiary is niet verdwenen! Hij is weer terug, ik heb deze week niet een onwijs bijzondere week gehad maar vond het wel leuk om met jullie te delen, ik heb veel gewerkt, twee uurtjes bij mijn baan bij de ouderen, en voor de rest veel bij rituals. Ook heb ik nog een zussenmiddagje gehad, heb ik een verrassing gemaakt voor poopoo, en zijn we aan een nieuw seizoen van american horror story begonnen. Kijken jullie mee? 

Maandags had Mike nog vakantie en had ik een dag vrij dus zijn wij wezen lunchen bij bagels en beans in Breda. We hadden allebei het zelfde broodje: een bagel met spek en sla. (En nog wat meer dingetjes!)

Ook bestelden we een lekkere ijskoffie erbij en wat was het lekker! Daarna zijn we eventjes wezen statten en leuke winkeltjes wezen kijken. In het begin vond ik de instagram ‘snap’ helemaal niks, maar begin het toch steeds leuker te vinden. 😉 Wat vinden jullie ervan?

Ook hebben we wat leuke boetiekjes bezocht, en heb pas geleden ontdekt dat er een sissy boy en een dille kamille in de zijstraatjes van het centrum zitten. Zo leuk! Ik kwam deze toffe lightbox van sissy boy tegen. Hoe gaaf is die?! 
Maandags stond er ook weer  een vakantie outfit online! Je kan hem namelijk hier lezen. 🙂
Dinsdags heb ik mijn achtergrond veranderd naar deze leuke foto van mijn lover! Ook heb ik die dag mijn kamer schoon gemaakt, veel blogjes geschreven en een middagje gewerkt bij de ouderen. 
Woensdag ging ik een middagje oppassen op mijn nichtjes, we hebben gezellig buiten in de tuin gezeten en een disney film gekeken: tarzan! Zo leuk. 
Ik heb donderdag ochtend gewerkt tot 1 bij rituals en ben daarna met mijn zus naar de intratuin gegaan op de scooter, is ongeveer halfuurtje tot drie kwartier scooteren van Gouda naar Zevenhuizen, we hebben daar een aantal leuke dingen geshopt want er was leuke sale. Ik heb onder andere een sieradenbox van riviera maison (eigenlijk een theedoos) zal er binnenkort foto’s van plaatsen op mijn blog. En een koffie beker, die je mee kan nemen als to go!
Hoe leuk is deze blond Amsterdam mok?! Ik heb al een andere leuke koffiemok gevonden voor mijn nieuwe schooltijden, maar deze was ook zeker een leuke optie. 

 En dit kaartje nam ik mee voor Mike, vond hem te schattig haha!

Vind altijd alles zo leuk gematcht en kan je altijd weer veel inspiratie uit halen. love it!

Vrijdags heb ik een hele dag gewerkt en na afloop langs opa en oma geweest want opa was 83 jaar geworden! Happy birthday. <3 Ook plaatste ik dit fotootje en mis ik de griekenland tijden nu al, bruine benen en jurkjes kunnen dragen.

 Ook stylde ik mijn nieuwe box, ik heb er mijn ‘luxe’ en mooie sieraden ingelegd. Onder andere pandora, super trash en oorbellen van Blond Amsterdam.

Zaterdag heb ik ook weer een dagje gewerkt bij rituals en heb ik in de avond mijn nieuwe hammam kaars uitgeprobeerd. Heerlijk ruikt die! Binnenkort komt er een review over online. In de avond kwam Mike mij ophalen en verrasde hij mij met dat hij een nieuwe bril had! Super leuke, beetje vintage achtig. Zal binnenkort een foto maken. 😉

En ik had voor Mike een leuke verrassing, namelijk deze zelf ontworpen kalender! Ik heb dit voor hem gemaakt omdat we gisteren twee jaar samen waren, zie hem die dag zelf niet maar vond het leuk om in het weekend een kleinigheidje aan hem te geven. <3 In de avond hadden we nog een gezellige verjaardag van berend! (een hele goede vriend van Mike)

 Zondags hebben we lekker uitgeslapen, ontbeten en rond de middag terug gereden naar Gouda, we zijn op de terug weg langs de XLL brokken en zo gereden en ik wou er graag even kijken. Je kan er je hond wassen, spelen in de hondenspeeltuin en gewoon een mooie grote dierenzaak. Volgende week neem ik noah mee! Vind ze vast leuk.

Ik smolt van de konijntjes en wou er een meenemen haha!

We hebben lekker relaxt want het was mike zijn laatste vakantiedag, en we hebben the walking dead seizoen 5 afgekeken. Nu wachten op de volgende seizoenen.. (goede serie, zeker een aanrader!) en gaan nu aan american horror story seizoen vier beginnen, freak show! De eerste drie afleveringen bekeken en ze zijn best griezelig, mijn grootste angst speelt erin: clowns en enge poppen haha!

Hoe was jullie week? En hoe gaat het met jullie? 🙂
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 4 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Gefeliciteerd met jullie 2jarig jubileum.
    Liefs Jorinda

  2. Wat veel leuke foto's! En oh, dat konijntje is zo lief haha! De Intratuin heeft trouwens echt hele leuke dingen altijd, love it <3

  3. Wat een hoop mooie interieur-items zie ik voorbij komen. Wat lief die kalender voor de BF, nog gefeliciteerd 🙂 Ik wens je een fijne week toe meis, geniet ervan! Hopelijk ook nog wat zon meepikken!

Geef een antwoord

Sluit Menu