Hotspot | Pasta kantine Breda!

Hotspot | Pasta kantine Breda!

Ik heb weer een leuke hotspot voor jullie. Ik was pas geleden op Zaterdag gezellig met poopoo uiteten geweest bij de pasta kantine in Breda. Deze vestiging zit in het hartje centrum. Je hebt ook twee andere vestigingen in Den Haag en Rotterdam. Maar wij hebben hem in Breda bezocht, en vond hem leuk om te bespreken in mijn hotspot te bespreken samen met mijn vriend zijn mening erbij.


De ligging 
De pastakantine bevind zich in hartje centrum, in een gezellig zijstraatje in Breda. Het is makkelijk te vinden en ligt niet af gelegen. De pastakantine bevind zich op de veemarktstraat 72. Je kan buiten gezellig zitten en heb je leuk uitzicht op de straat, maar je hebt ook onwijs veel ruimte binnen.

Het interieur
I love it! Dit vonden we allebei ontzettend leuk, heel sfeervol en een beetje fabriek-achtig maar dat vind ik juist heel erg leuk passen bij het concept. Het heeft leuke vintage items en gewoon een ontzettend leuke sfeer. Het was echt een feestje om er een hapje te eten. De tafeltjes waren wel erg klein en de stoeltjes zaten niet erg comfortabel maar het was ook een beetje old-school style dat wel weer heel erg leuk stond! Mike had een goed kritisch puntje, de muziek op de achtergrond pasta niet goed bij het restaurant, was soort van slam fm en vond dat ook inderdaad niet leuk passen bij het stijl van het restaurant.

Het eten 
Je had een ruime menu kaart met veel verschillende soorten pasta’s met vlees, vegatarisch en vis. Het is betaalbaar en je kan voor goedkoop uiteten. Ik vond het eten ook heerlijk smaken, het was een flink bord en het vult goed. Ook was het goed warm en het was gewoon onwijs lekker! Ik had pasta met kip, sla, saus en pijnboompitjes, en mike had gevulde pasta met gehad. Jammie!De bediening 
De bediening was ook erg vriendelijk en heeft ons netjes geholpen, ze waren snel met bedienen en waren spontaan en sociaal. Ze groeten en vroegen of alles naar wens was. Leuk! Die spontaniteit vind ik altijd erg belangrijk maar dat hadden ze zeker!

We hadden een erg gezellig plekje bij het raam en hebben een gezellige avond gehad na het statten! Zeker een tentje om te onthouden en vaker een hapje te eten. <3

Mike en ik hebben deze hotspot samen een 7,8 gegeven. Ik vond helaas de muziek niet leuk passen bij de sfeer van het restaurant maar voor de rest vonden wij alles heel erg leuk. Het is niet erg luxe maar dat hoeft van mij ook niet. Vind dit soort tentjes juist heel erg leuk! Wat ik ook erg gaaf vond was de inrichting van het restaurant.

De pasta kantine bevind zich: 
Veemarktstraat 72 Breda.

*Volgende week komt er gewoon weer een normale photodiary online!

Zijn jullie bekend met de pastakantine? En wat vinden jullie van deze hotspot? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 10 reacties

 1. Oh wat leuk! Klinkt een klein beetje ook als Happy Italy, of heb ik het dan verkeerd? In ieder geval ziet de pasta er lekker uit ja 🙂

 2. Dit soort tentjes vind ik altijd wel heel leuk! Alleen als er dan zi
  Ulke muziek wordt gedraaid dan is dat wel echt een minpunt ja. Het moet gewoon bij het restaurant passen! Maar goed, als het eten goed is voor een leuke prijs, dan moet je dat maar voor lief nemen denk ik, haha.
  Wat Maaike zegt, het lijkt inderdaad een beetje op Happy Italy!

 3. Dit soort tentjes vind ik altijd wel heel leuk! Alleen als er dan zi
  Ulke muziek wordt gedraaid dan is dat wel echt een minpunt ja. Het moet gewoon bij het restaurant passen! Maar goed, als het eten goed is voor een leuke prijs, dan moet je dat maar voor lief nemen denk ik, haha.
  Wat Maaike zegt, het lijkt inderdaad een beetje op Happy Italy!

 4. ik had er nog nooit van gehoord maar het klinkt als een leuke plek en de inrichting is ook erg mooi 🙂

 5. ziet er heel erg schattig uit, bedankt voor het delen eef!

 6. Wat een onwijs leuk, gezellig en knus restaurantje om te zien! Het eten ziet er ook te lekker uit <3

Geef een antwoord

Sluit Menu