Hotspot | Baker & moore Rotterdam.

Hotspot | Baker & moore Rotterdam.

Ik heb vandaag weer een leuke hotspot voor jullie en dit keer in hartje rotterdam bij de blaak. Het tentje heet Baker & Moore en bevind zich in het centrum. Ideaal om gezellig te ontbijten, maar is ook fijn om een bakkie koffie te drinken, te studeren of heerlijk een lunch te nemen. Ze gebruiken verse, healthy en goede kwaliteit producten. Kijk je mee naar de foto’s en mijn mening over deze hotspot? 

De ligging
De ligging is ideaal en ligt in hartje Rotterdam op de westblaak nummer 147. Het is perfect aan te lopen want is vlakbij de koopgoot. Het is fijn om eventjes hier je tussenstop te maken tijdens een shopsessie.

Het eten
Ze hebben een uitgebreide menukaart, je kan er ontbijten, maar ook gezellig lunchen en zelfs high teaen. Ze hebben een ontzettend leuk concept genaamd: create it yourself, je kan dus zelf ook je eigen broodjes samenstellen. Er staan allerlei verschillende ingredienten op de kaart dus je kan het zelf samenstellen maar dus ook een kant en klaar broodje bestellen. Ook helpen de mensen je bijvoorbeeld met een lekker broodje samenstelling.  Mijn moeder en ik hadden een broodje met spek, rucola en pijnboom pitten besteld, en bij mijn moeder zat er nog advocado en truffelmayonaise op. Was een heerlijk broodje en het vulde goed!

Het interieur
De sfeer vond ik weer heel leuk! Erg relaxt en de industriële stijl wat ik heel tof vind. Je had bankjes met kussens maar ook stoelen. En je had gezellige plekjes buiten. Je had een kast met spelletjes en dat vond ik ook een ontzettend leuke eyecatcher. Heel erg leuk als je er met vrienden zit en een middage wilt ontspannen. De bankjes en de stoelen zaten ook erg fijn. De krijtborden waar allerlei producten op stonden vond ik ook erg leuk.

De bediening
De bediening vond ik vriendelijk en heeft ons goed geholpen. Hier heb ik niets op aan te merken!

Ik heb er heerlijk geluncht! Ik vond het een leuk tentje en heel erg sfeervol. Ik vond de stijl onwijs leuk en heb gezellig met mijn moeder bijgekletst. Wij geven deze hotspot een 7,5. 
Deze hotspot bevind zich op de westblaak 147 in Rotterdam. 

Kenden jullie deze leuke hotspot? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 5 reacties

  1. Wat een super leuke plek, de volgende keer dat ik in Rotterdam ben ga ik er zeker 's kijken 😀

  2. Dat ziet er heerlijk uit! Als ik ooit eens in Rotterdam kom, dan neem ik zeker een bezoekje.

Geef een antwoord

Sluit Menu