Review | Touch of happiness body cream & fortune scrub.

Review | Touch of happiness body cream & fortune scrub.

Ik ben gek op het merk Rituals, ik werk hier ook zoals jullie weten en je bent op de hoogte van de sale. Ik heb op internet gekeken want ik zag dat de Rituals of Laughing Buddha in de sale zouden gaan. Helaas was de mini bodycream bij ons al op. Maar heb ik wel twee leuke producten kunnen vinden bij de sale van het filiaal in Leiden. Ik heb de bodycream & de scrub meegenomen en die wil ik vandaag voor jullie reviewen.

Fortune scrub 
Ik ben gek op scrubben! Ik vind het een echte verwennerij met elk seizoen. Nu ook in de zomer, je haalt de dode huidcellen weg en dat vind ik altijd erg prettig. Mijn huid wordt er heerlijk zacht van. Ook een leuke tip, doordat je de dode huidcellen verwijderd wordt je ook sneller bruin. Ideaal voor de vakantie!

Ik vind de verpakking erg mooi en handig. Het past helemaal mooi bij het ritueel en vind het leuk dat die fel oranje is, past goed bij de geur: mandarijn en fruitig. Het is een sterke geur waar je moet van houden maar ik vind het erg lekker. Het zin in een handige tube, ideaal voor vakantie en is makkelijk sluitbaar. De fortune scrub is een onderdeel van The Rituals of Laughing Buddha. Dit ritueel staat voor positiviteit en energie, heerlijk dus voor een lange dag op werk of voor na het sporten.

De scrub heeft kleine grove deeltjes in de substantie zitten wat de huid dus een flinke boost geeft en schoonmaakt. De geur komt sterk vrij en het wordt een feestje onder de douche. Je ruikt echt goed de mandarijnen geur! Vind het ook wel heerlijk zomers. De grove deeltjes voelen prettig aan en je merkt hierdoor dat je huid echt gereinigd wordt.

Het gaat ook nog een beetje schuimen en de geur is sterk te ruiken. Love it! Mijn huid voelt weer heerlijk herboren na het scrubben. Nog een leuke tip, ik vind de combinatie van eerst scrubben en daarna je huid voeden met de doucheolie ook echt zalig. 
Touch of happiness body cream
Na afloop is het natuurlijk heerlijk om je huid te verwennen met de heerlijke bodycream. Ik heb de mini variant maar je hebt ook een grotere versie in een pot. De verpakking is ook weer goed hersluitbaar en wat ik erg handig vind is dat deze mini perfect is mee te nemen in mijn tas. 
De bodycream heeft een dikke textuur waarbij de geur flink vrijkomt, love it! Het is fijn uitsmeerbaar, je hebt niet al te veel nodig voor je huid. In het begin voelt het vettig aan maar daarna trekt het snel in en blijft niet op de huid hangen. Erg fijn! Vind het altijd zo’n nadeel als een bodycream vettig blijft op de huid maar dat is bij dit product niet het geval. Fijn! Hij voedt de huid en voelt helemaal zacht na afloop, echt een fijn product om je heerlijke douchebeurt mee af te sluiten. Ik ben fan! Ga zeker de grote pot aanschaffen. 
Wat vinden jullie van the laughing buddha ritueel? En zijn jullie bekend met de producten van rituals? 
Fortune scrub | 10 euro. 
Body cream touch of happiness | 3,00. 
Verkrijgbaar in de webshop en rituals filialen. 

Liefs, Evelien!

Bodycream | 3 euro
Body scrub | 7 euro.

Deze post heeft 5 reacties

  1. Ik ben gek op Rituals maar deze lijn heb ik nog niet geprobeerd. De producten lijken me heerlijk voor de zomer!

  2. Ik ben ook gek op scrubben. Haha. En deze geur vind ik ook héérlijk. Gebruik de producten momenteel ook. Hmmm <3

  3. Wat een heerlijke producten. Ben zelf ook dol op scrubben <3

Geef een antwoord

Sluit Menu