Review | The Body Shop grapefruit body mist.

Review | The Body Shop grapefruit body mist.

Ahhhh! Over drie dagen zit ik met mijn dikke billetjes in het vliegtuig naar Corfu. Ik heb maandag nog een aantal leuke inkoopjes gedaan voor de vakantie waaronder deze heerlijke bodymist van The Body Shop. Het heeft een geur van grapefruit wat ik heerlijk zomers vind ruiken en perfect is om op vakantie te dragen en een heerlijke frisse geur te dragen. Ik heb hem uitgebreid getest, lees je mee wat ik er van vind?


Ik ben sowieso een fan van The Body Shop, vind het een heerlijk merk en ze hebben geweldige producten. Ik was Zaterdag met Mike een dagje in Breda en had deze bodymist geroken, ik twijfelde een beetje maar na een hele dag rook ik hem nog steeds en wou ik hem graag halen. Toen was de winkel al gesloten! Ik baalde zo. Gelukkig heb ik hem in Rotterdam kunnen bemachtigen.

Ik vind de verpakking mooi! Ik vind de doorzichtige flacon er mooi uit zien en een afbeelding van de geur staat afgebeeld op de fles. Vind de verpakking er netjes uitzien. De verpakking is simpel maar daar hou ik juist wel van! In het flesje zit 100 ml en er zit een spuitje op. Het is een handig formaat voor in je handtas.

Ik heb de geur grapefruit gekozen. Het is een sterkte geur, ruikt goed naar grapefruit (heerlijk) en het is lekker zoet. Vind het een ideale geur voor de zomer ook! Ik heb eerder de geur in een bodybutter gehad en daar was ik ook al zo onwijs gek op, maar deze is mijn nieuwe favoriet.

De geur blijft lang zitten en ruik je goed. Het is lekker fris. Ik vind het zeker een voordeel dat die lekker aanwezig is, ik vind het een fijne zomerse geur en ben gek op een bodymist. Makkelijk aan te brengen en fijn voor in je tas. Als tip om de geur nog sterker te ruiken is eerst de bodybutter aan te brengen van dezelfde lijn, en daarna de bodymist op je lichaam sprayen.

Ik ben fan! Vind de geur echt heerlijk! Een nieuwe favoriet.

De grapefruit body mist is te koop bij The Body Shop & online voor 12,00 euro. 


Zijn jullie ook zo fan van de producten van the body shop? 

Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Oeh, dit lijkt me een heerlijke bodymist voor de zomer. Ik wens je een fijne vakantie toe!

  2. Ik heb nog helemaal niks van The Body Shop maar wil toch eens gaan kijken daar. Misschien eigenlijk beter voor mijn portemonnee om het niet te doen 😛

  3. Ik ben ook fan van de body mist producten van de TBS! <3 Deze variant ken ik nog niet, maar het lijkt mij echt een perfecte zomergeur. Ik ga snel een keertje ruiken in de winkel!

  4. Hmmm deze geur is inderdaad heerlijk! Eigenlijk alle producten van de Body Shop wel, haha <3

  5. Zelf ken ik deze geur niet, maar hij lijkt mij inderdaad heel lekker fris 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu