New | Fujifilm instax mini 8.

New | Fujifilm instax mini 8.

Ik heb vorige week dinsdag mijn diplomering gehad! Ik ben eindelijk afgestudeerd en heb mijn papiertje persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen niveau 4 op zak. Op naar het HBO! Zin in! Ik heb een gezellige middag gehad met veel gezelligheid en prachtige bloemen. Ik kreeg als cadeau van mijn lieve ouders deze te leuke polaroid camera Hij stond al zo lang op mijn wishlist! En komt nu perfect van pas met de zomer. Ik ben helemaal verliefd. Kijken jullie mee? 

Mijn ouders hebben hem gekocht bij de hema, het wordt gegeven in een kartonnen doosje. Daarbij zit een hengsel voor aan de camera, batterijen en natuurlijk de camera zelf. Er zit een handige beschrijving bij hoe de camera te werk gaat en welke knopjes je voor dingen kan gebruiken.

Ook kreeg ik dit pakje met 20 polaroids. Deze doe je in de camera en wanneer je op het knopje drukt komt er gelijk een foto uit. Ik hou wel van dit soort dingetjes! Wordt er helemaal blij van. Vind het zo leuk wanneer er zo’n foto uit komt. Het pakje met de polaroids zit niet bij de camera, deze moet je wel apart kopen.

En de eerste polaroid is een feit! En wat vind ik het leuk. Heb ook van die leuke hoesjes erbij gekregen en daar kan je ze in bewaren. Zo cute! Ik vind het een mooi effect op de foto en geeft een helder beeld.  
Ik heb ook nog andere polaroids geschoten, en dit was in de Efteling!
Kortom ik ben verliefd op mijn instax mini camera. Vind hem echt ontzettend leuk & is zo’n lief cadeau van mijn ouders. <3 Ik ga deze camera zeker meenemen naar vakantie. Lijkt mij leuk om daar allemaal leuke momenten vast te leggen.

De camera is te koop bij Hema voor 64,95. 
Wat vinden jullie van de instax mini? 
Liefs, 
Evelien

Deze post heeft 15 reacties

  1. Aaaah de camera is zo een snoepje om te zien! En de foto's die er uit komen zijn ook te pretty! Super leuk cadeau Evelien! Bij mij staat er ook nog eentje op de wishlist!

  2. Wat super leuk een fujifilm , ik zou er zelf ook wel een willen =)
    Liefs Jorinda

  3. Jaa hij is leuk! Ik heb 'm in het zwart maar moet eerlijk bekennen dat ik hem maar heeeeeeel weinig gebruik.

  4. Ja, super leuk ding! Heel lieffect cadeau van je ouders zeg, dat heb je verdiend hoor! Het is zó leuk dat je gelijk de foto in handen hebt na het maken. 🙂

  5. Ahw wat lief om je eerste polaroids ook te zien! Die zijn echt leuk. Ik wil hem ook erg graag, maar ik vind hem iets te duur: ik ga gewoon heel veel dingen doen deze zomervakantie dus die 65 euro kan ik beter aan iets anders besteden 🙁

  6. Van harte gefeliciteerd met het afstuderen! Wat een tof cadeau. Het ziet er al heel lief uit en polaroids zijn gewoon leuk!

  7. Wat is hij mooi! <3 Echt leuke foto's heb je al gemaakt. Ik wil hem ook!!!

  8. Ik vind het heel leuk! Zou er ook nog wel een willen!

Geef een antwoord

Sluit Menu