Geslaagd cadeautjes! ❁

Geslaagd cadeautjes! ❁

Ik ben geslaagd zoals jullie weten! En ik had Dinsdag mijn diplomering. Twee vrienden en oud collega’s kwamen, mijn opa en oma, ouders, zus en mijn vriend waren er. Super gezellig! Ik ben heel erg verwend die dag en vind het wel onwijs leuk om aan jullie mijn cadeautjes te laten zien. Kijken jullie mee?

Als eerst werd ik verrast door mijn vriend, dit was het weekend nadat ik had gehoord dat ik was geslaagd. Mijn vriend haalde opeens een cadeautje uit zijn tas en daar zat het parfum van lancome in. La viel est belle! De review kan je hier lezen. Er zit ook nog een kleine bodylotion bij. Zo ontzettend lief en ik wou hem zo lang al! Helemaal happy ermee.

Op de dinsdag dat ik mijn diplomering had gingen we na afloop gezellig met het gezin + lovers en mijn opa en oma thuis eten. Wat het was nog een hele verrassing wat het werd! Ik kwam thuis en overal stond chinees. Heel erg lekker en is een van mijn lievelings afhaal eten. We hebben gezellig met zijn alle gegeten en toen had iedereen nog meer verrassingen: cadeautjes!

Ik ben een onwijze fan van pandora en vind de sieraden prachtig. Ik heb zelf een ring en een armband vol met bedeltjes hiervan. Ik kreeg van mijn opa en oma dit ontzettend schattige bedeltje met een uiltje met een geslaagd hoedje erop en aan de andere kant study. Lief!
Van mijn ouders kreeg ik een prachtige bos rozen, en dit hele leuke pakketje! Ik wou al zo lang een polaroid camera en die heb ik van hun gekregen! Zo leuk voor de vakantie naar Corfu. Ik heb er gelijk een rolletje voor de foto’s bijgekregen en deze schattige hoesjes waar je ze in kan bewaren. Helemaal happy hiermee! Hebben jullie een polaroid camera? 
Ook ben ik echt ontzettend door Nathalie en Wesley! Ik heb zo’n schattig pakketje gekregen, mijn zus zij ook helemaal instagram proof. 😉 Ik heb een klein fotoboekje gekregen voor mijn polaroid foto’s. Ook dit boekje gaat mee in mijn koffer. Handig om ze in te bewaren! Ook zit er een stuk chocola bij , heel lief verpakt. Love hema. En ze gaf er zo’n leuke en schattige fles limonade bij. Kijk die etiket! Zonde om op te drinken. 😉

Ook zaten er nog andere leuke dingetjes in het pakket! Namelijk dingetjes voor mijn vakantie naar Corfu. Ik ben gek op veertjes en ze heeft daar een leuk pakketje van gemaakt. Hier zit een toilettasje in, een handcrème, string to go (heel leuk dat roze, love it!) en een handig spiegeltje ook met veertjes erop. Heel cute.

Ik heb van Charlotte en Robert (mijn oud collegaatjes en nu hele lieve vrienden!!) een prachtige bos bloemen gekregen, die heb ik op mijn kamer gezet. Staat zo fris en leuk! Ben gek op bloemen. Helaas passen de andere bossen bloemen niet in mijn kamer maar die staan nu beneden. Ook heel erg mooi!

Ik ben echt onwijs verwend! Zo lief van iedereen! Was helemaal overdonderd en zo blij met alle cadeautjes, zijn echt allemaal evelien dingetjes. Vind het pakketje ook zo lief wat mijn zus en haar lover hebben gemaakt. Echt heel erg leuk voor op reis!

Wat vinden jullie van mijn cadeautjes? 
Liefs, Evelien!

Deze post heeft 14 reacties

  1. Wat een verwennerij! Ik kreeg alleen een bosje bloemen haha! Maar nog gefeliciteerd, en echt leuke spulletjes allemaal!

  2. Wat een leuke spulletjes allemaal zeg, wauw! Die blush is volgens mij echt onwijs mooi <3

  3. Mooie cadeaus heb je gekregen! Dat bedeltje is cute zet! De camera heb ik ook, gebruik 'm alleen te weinig 🙂

  4. Van harte gefeliciteerd natuurlijk 🙂 En wat gaaf die pandora van je opa en oma!

  5. Superleuke cadeautjes!
    Ik wil ook zoooo graag een polaroid camera!

  6. Wat een ontzettend lieve cadeautjes heb je gekregen! En super gaaf dat je nu een polaroid camera hebt, die is altijd zo leuk om foto's mee te maken hè <3

  7. Wat een leuke cadeautjes, jeej! Dik verdiend meis 😉 Die polaroid camera is leuk! Eigenlijk is alles leuk haha.

  8. Gefeliciteerd! En wat een leuke cadeautjes, loveeee roze 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu