Photodiary 58 | Cactus familie, laatste schooldag, en een gezellige vriendinnen avond!

Photodiary 58 | Cactus familie, laatste schooldag, en een gezellige vriendinnen avond!

Hoi iedereen! Het is weer tijd voor de wekelijkse photodiary. Nummer 58 alweer. Tijd vliegt voorbij naar mijn gevoel! Zo snel gaat het, het is alweer midden Juni. Ik heb deze week een beetje een saai weekje gehad, dag school, veel gewerkt en weinig leuke dingen gedaan. Toch vond ik het wel weer leuk om jullie de wekelijkse photodiary te laten zien! Neem gezellig een kopje thee en lees gezellig mee.

Ik heb een hoekje in mijn kamer gepimpt, ik heb mijn ontzettend oude tv weggehaald omdat ik die nooit gebruik en ik altijd netflix of npo kijk op mijn laptop. Ik hierdoor meer ruimte op een kastje en kan het nu gezellig aankleden! Hoe leuk is deze tekst. Ik heb hem gewoon gehaald van pinterest.

Dinsdag had ik weer een lang dagje gewerkt, van 9 tot half 6, het vloog voorbij en ging ontzettend snel! In de avond ging ik lekker ontspannen en blogjes schrijven. Opeens heb ik dan ontzettend veel ideeën voor leuke blogjes en dingen. Super fijn!

Woensdag stond er dit leuke zomerse outfitje online wat perfect is voor het festival seizoen. Ik heb Woensdag gewerkt van 12 tot 4 en ben daarna nog eventjes de stad in gegaan. Ik kwam op het idee om in de middag eventjes spontaan langs Charlotte te fietsen en eventjes aan te waaien.  De outfit kan je hier zien.

Chill outfits en make-up loze koppies niet te stoppen! Niet de meest charmante foto maar je ziet wel dat het een ontzettend gezellige avond was, we hadden een maskertje opgedaan, bijgeklets en ontzettend gelachen om zo’n rare typische quote. (Char als je het leest snap je hem! hahaha ;))) ) Heerlijk zo’n meiden avond!

Nagellak tijd! Vind het altijd zo leuk om mijn nageltjes weer een leuk kleurtje te geven.  Wat is jullie favoriete nagellak merk?

Werken bij rituals is wel slecht voor je portemonnee! Ik kocht deze heerlijke producten, de hamman douche pasta en de karma doucheschuim. Alvast voor de vakantie!

Throwback naar Amsterdam waar deze prachtige quote hing op de muur van forever 21.

Ik ben verlieeeeefd op mijn nieuwe bikini en kan niet wachten om hem te dragen. Vind hem zo vrolijk!

Ik heb een nieuwe cactus, en dit keer een best grote! Ik heb drie cactusjes in mijn kamer staan en het ziet er zo fris en leuk uit. <3

Ik kreeg een ontzettend leuke zonnebril binnen van www.cheapasszonnebrillen.nl, hoe leuk is deze?! Binnenkort meer foto’s te zien op mijn blog & in een outfit post.

Vrijdag avond was een avondje om heerlijk tot rust te komen, vind me-time met nagellakjes en een serie zo belangrijk. Heerlijk! Eerst lekker opgefrist, daarna mijn teennagels gedaan en benen ingesmeerd met de sakura bodylotion. Een woord: genieten!

Oh als ik deze foto zie mis ik zo het buitenland en de vakantie. Deze foto is genomen in Italie, ik was lekker bruin, prachtige locatie en mijn haar wat blonder wordt. Heerlijk.

Vrijdag middag/avond had ik een blogmiddagje, ik heb wat artikeltjes voor uitgeschreven, foto’s gemaakt en mijn ideeën opgeschreven. Super fijn als inspiratie komt aanwaaien!

Wat een weer Zaterdag, ik ging naar mijn werk toe fietsen en het regende. Mweh! Dus ik trok dit charmante pak aan en stapte op de fiets.

Zaterdag een lekker dagje gewerkt en de dag ging snel! Ik moet mijn haar opsteken dat is volgens de regels, en probeer dan beetje te veranderen maar vind dit wel een nette optie. Wat vinden jullie ervan? 

Eindelijk weekend! Het is tijd om mijn koffertje in te pakken.

In de trein, weer hoppen van Gouda naar Breda. De trein naar Breda was heel rustig en kon lekker eventjes zitten en ontspannen na een lange dag. Had een leuk aardigheidje voor mijn schoonouders meegenomen.

Chillen! 5 minuutjes later kwam ik aan en daar stond poopoo alweer te wachten. <3

Oh ik wil weer het lekkere weer. Ik mis het zonnetje helaas nu al! Vind dat zo genieten dat heerlijke zonnetje.

Make-up of today. <3

Dag was weer zo voorbij gevlogen helaas, Mike bracht mij naar huis toe en toen was het weekend alweer voorbij. Balen altijd..

Happy Monday, om de dag goed te starten stond er gisteren een leuke zomer bucketlist online. Hier in beschrijf ik dingen wat ik deze zomer wil gaan doen. Het artikel kan je hier lezen.

Dit is mijn familie cactus, hoe schattig zijn ze?! Ik heb de grotere erbij gekocht. Ziet er zo leuk uit!

Maandag had ik mijn laatste schooldag! YES! Na het dagje school liep ik met een klasgenootje naar het station toe. Reden de treinen naar Gouda niet, gelukkig stond er gelijk een bus te wachten en reden we langs Boskoop en Waddixveen zo naar Gouda. Vond het best leuk ritje, zie je nog eens wat!
Ik heb een klein stekje voor een nieuw plantje, hoe schattig is deze! 

Hoe was jullie week? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 8 reacties

  1. Wat een leuke foto's weer =)
    Ik ben dol op cactussen!
    liefs Jorinda

  2. Leuke festival outfit! Die tekst is inderdaad leuk, en waarom een tv laten staan als je 'm toch niet gebruikt 🙂 Ik ben ook dol op cactussen, makkelijk in leven te houden ook!

  3. Die karma doucheschuim heb ik ook! Ik had nog geen enkel product van de Rituals eigenlijk, maar deze heb ik gekregen voor mijn verjaardag. En hij ruikt super lekker <3

  4. Wat een leuk overzicht heb je weer gemaakt Evelien! Heel erg vrolijk!

  5. Wat een hoop leuke foto's! Zo te zien een leuke week 🙂 Mijn favoriete nagellak merk is L'oreal, die blijven altijd super lang zitten bij mij. Ik moet op werk ook altijd mijn haren vast dragen, ik gebruik meestal een klem of een klip!

Geef een antwoord

Sluit Menu