Happy new outfit!

Happy new outfit!

Hoi iedereen! Ik heb een nieuwe outfit, en niet zomaar een outfit. Nee dit keer een outfit voor mijn diplomering. (Ik ben nog niet geslaagd maar voor 99% zeker!) Over een aantal weken krijg ik mijn telefoontje. Ik was vorige week Dinsdag gezellig met mijn zus in Utrecht en liep tegen deze te schattige outfit aan en vond hem perfect voor deze gelegenheid. Ik ben helemaal geslaagd bij le ballon in Utrecht. Wat ben ik vriendelijk geholpen! Bedankt ladies. Kijken jullie mee naar mijn outfit?

Ah en ik vind de tutu ook zo tof! Heerlijk van dat soort girlie items. Ik hou ervan! Ik heb deze outfit dus gekocht bij le ballon en dit is niet gesponsord. Ik vond het gewoon een ontzettend leuke winkel en ze hebben er allerlei verschillende stijlen waar ik zeker van hou. Ik ben vriendelijk geholpen en heb een perfecte outfit gevonden voor mijn diplomerings feestje! De tutu was 54,95 en het t-shirt 49,95. 
Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

  1. Ik vind het echt onwijs schattig, ook al is het niet iets wat ik zelf zou dragen. Leuk gecombineerd, staat je vast mooi!!

  2. Zag er al een foto van voorbij komen. Die tutu, te leuk! Vind de combi erg geslaagd!

  3. Super leuke outfit, lekker vrolijk ook! Past wel bij jou haha 🙂

Geef een antwoord

Sluit Menu