Photodiary 52 | Koningsdag, nieuw katje, nieuwe baan & genieten op het strand!

Photodiary 52 | Koningsdag, nieuw katje, nieuwe baan & genieten op het strand!

Hoi iedereen! Wauw wat heb ik een ontzettend leuke maar drukke week achter de rug. Ik heb lekker genoten van mijn eerste weekje Meivakantie. Helaas minder lekker weer maar dit mag zeker niet de pret bederven. Ik heb veel leuke dingen gedaan, zoals koningsdag vieren, ik heb een kat, heb een nieuwe baan & ben weer naar het strand geweest. Kijken jullie mee? <3

Dinsdag ochtend ging ik een ochtend naar mijn stage voor mijn proeven te ondertekenen, geweldig gevoel wanneer die eindelijk klaar zijn. Volgende week Dinsdag ga ik ze inleveren. Die dag heb ik nog meegedaan met pannenkoeken bakken en bingo spelen op mijn stage.

Toen ik op Utrecht centraal aan kwam ben ik toch eventjes het centrum ingevlogen om langs de lush te gaan. Ik nam deze heerlijke massage bar mee. Er staat er ook een review van online!

Dinsdag kreeg ik ook nog eens een heel erg leuk mailtje! Ik ben aangenomen bij de rituals in Gouda! Volgende week mag ik beginnen, zo leuk maar ook heel spannend.

Woensdag was natuurlijk koningsdag! Mijn lieve mem had echtte tompoesjes gehaald bij de bakker. Jammie!

In de middag had ik afgesproken met mijn beste vriendinnetje, ik ging gezellig met haar naar Utrecht.

We hebben genoten op een heel erg leuk festivalletje met dj’s en heerlijke biertjes. Het weer viel nog wel mee, maar af en toe een buitje. Maar dat mocht de pret niet bedrukken.

We kwamen deze gezellige gasten tegen en schuilden eventjes onder mijn roze parapluutje. Trouwens je kan mijn leventje ook volgen in snaps: evelienx0! En je vind mij dan wel op snapchat. 😉

Een té blije foto voor de situatie haha. Ik moest op een dixie toilet plassen maar bah, wat ben ik daar spastisch van. Als ik ergens niet goed tegen kan zijn het wel openbare wc’s.

Ik heb ook gevlogd met koningsdag! Hij staat online op mijn youtube kanaal en blog.

Sinds donderdag avond heb ik er een heel lief katje bij. Namelijk Saartje! Mijn zus en Wesley gingen vrijdag ochtend vroeg weg en toen werd ik wakker met dit scheetje naast mij. Geweldig toch <3

Vrijdag tijd voor een heerlijk ontbijtje!

Ik kwam deze schattige foto tegen van mij vroeger met daddy, ik was best wel schattig haha.

Foto sessie met saartje, ze is zo schattig! Kijk nou wat een snoetje!

Ik mag meedoen met een bloginsider actie! Heel erg tof, dit keer samen met veracamilla en rimmel London. Zo ontzettend tof!

Kleine meisjes worden groot, wauw wat wordt mijn ‘kleine nichtje’ alweer groot. Zit ze vrolijk tegen mij te vertellen over der make-upjes en dat ze verliefd is geweest. Heel schattig, wat een moppie is het toch ook.

Zondag was een heerlijk dagje met vriendjelief, we gingen saampjes cruisen naar Den Haag en zijn gezellig bij Kijkduin gestrand, ijsje gegeten en genoten van het zonnetje en een heerlijke wandeling gemaakt.

Knuffeltijd met saar. Wat een beauty is ze!

Wat ben je een lieverd. Heb genoten met je van het lekkere weer en het weekend, je bent een schat!

Maandag ochtend, weer tijd voor een heerlijk ontbijtje. Ik had een druk dagje, to do lijstje afwerken, samenwerkingen, zonnebank pakken en eventjes de stad in en wat aankoopjes doen.

Ik had heerlijk een zonnebankje gepakt na een lange tijd, fijn! Heb nu een heerlijk starters kleurtje. Laat het warme weer maar komen.

En ik heb twee zulke leuke bikini’s gekocht! Niet verwacht maar dit keer bij de livera. Kom daar zelf nooit maar ze hadden hele leuke. Binnenkort hier meer over natuurlijk op le blog. 🙂

Kortom een heel leuk en vol weekje! Hoe is het met jullie? 
En ik zie jullie volgende week weer!
Liefs! Evelien

Deze post heeft 12 reacties

 1. Wat een leuke foto's! Je nieuwe bikini is echt super mooi! Echt zo gaaf dat je bent aangenomen bij Rituals. En wat een gezellige foto's van Koningsdag <3

  1. Dankjewel Anna! Vind het zelf ook heel erg tof, ben er echt blij mee. <3
   Liefs! Evelien

 2. Echt tof dat je bent aangenomen bij de Rituals! Ik wens je alvast veel succes op je eerste werkdag. Komt vast allemaal goed <3

  1. Ah dankjewel schat! Mijn eerste werkdag is volgende week Zaterdag, heel spannend maar o zo leuk!
   Liefs! Evelien

 3. Wat een leuke foto's weer =)
  Wat een schattige kitten <3
  Liefs Jorinda

 4. Wat een heerlijke foto's 🙂 Nogmaals gefeliciteerd met je nieuwe baantje, super leuk! Hopelijk is deze week weer net zo fijn!

  1. Ik hoop het ook, maar dat gaat vast helemaal goed komen. Hele fijne week toegewenst!
   X

 5. Wat een leuke foto's en gefeliciteerd met je nieuwe baantje! Xx

Geef een antwoord

Sluit Menu