Outfit | Suede jacket.

Outfit | Suede jacket.

We zijn alweer op de helft van de week, tijd gaat snel he? Ik vind het echt voorbij vliegen, het is zowat al weer Juni. Ik heb vandaag weer voor jullie een outfit! Ik draag een van mijn favoriete kledingstukken, namelijk mijn legergroene broek van de berschka. Kijken jullie mee naar mijn outfit? 
Broek, Berschka | Zonnebril, etos | Sjaal, Primark | Jasje, Costes | Shirtje, Primark | Hoed, Only | Armband, self made | 


Wat vinden jullie van mijn outfit? 
Liefs! Evelien

Deze post heeft 10 reacties

  1. Wat een mooie foto's! Ik vind je jasje heel tof <3

  2. Gave fotos zijn het geworden Evelien! Hoewel ik zelf niet van de jasjes ben, vind ik hem jou wel heel tof staan. Zeker in combinatie met die gave kleur broek!

  3. Gave fotos zijn het geworden Evelien! Hoewel ik zelf niet van de jasjes ben, vind ik hem jou wel heel tof staan. Zeker in combinatie met die gave kleur broek!

Geef een antwoord

Sluit Menu